29 februari 2012 - Only got one life

You say the more you think you know what's right
The less you do what you feel inside
So I won't pretend that I always know
I just follow my heart wherever it goes
And I may not always get it right but at least I'm living
'Cause I've only got this one life
You say the more you think you know what's right
The less you do what you feel inside
So I won't pretend that I always know
I just follow my heart wherever it goes
And I may not always get it right but at least I'm living
'Cause I've only got this one life
<3

Please don't pretend that you care

Please don't pretend that you care about me, beacause both you and I know that you don't.
Jag fattar inte hur du orkar hålla på såhär. Du låtsass att du bryr dig om mig när det finns annat folk runt omkring men jag vet att du inte är intresserad. Du har själv sagt att du inte är intressad så VARFÖR håller du på såhär då? Du vet ingen är intresserad av dig egentligen, de andra får redan vad de behöver så de är långt ifrån desperata. Även om de var jävligt desperata tror jag inte de skulle ge dig något. Tror verkligen att jag är så jävla dum att jag tänker falla för att ditt skitsnack? För det är vad är just vad det är, skitsnack. Du menar inte ett skit av de få vettiga saker du säger men däremot har du bevisat att du du endast är ute efter en enda sak!

Jag vet inte hur länge till jag orkar hålla humöret uppe för du vet mycket väl vad jag gått igenom. Det där som får mig att må dåligt överväger redan det lilla du säger som får mig att må bra. Snart ger jag upp totalt, för jag orkar verkligen inte med folk som bara drar mig tillbaka in i mökret. När jag äntligen hittar vägen ut ur den mörka tunneln på egen hand ska inte någon som du få förstöra mitt glada humör. Du är min vän och  jag ville inte ge upp direkt, du är ganska rolig och så men om du inte visar den riktiga dig kan du ju glömma att du får träffa mig till sommaren. Jag är glad att mina vänner berättat sanningen om dig, för nu vet jag att de har rätt. Vänner som man inte kan lita på är inget att ha, vänner som bara får en att må dåligt är inte heller värda att slösa sin energi på.

Du kanske brydde dig lite i början men nu verkar du fan inte bry dig ett skit längre om du ens gjorde det i början. Jag vet inte vad jag ska säga, blir bara så jävla irriterad på folk som håller på som du....
Du vet mycket väl vad du gjort
*Gjort, gjort mot mig*
Den där blicken du ger mig är gammal nu
*Nog för mig*
Jag vet hur du funkar jag kan dig ut och innantill
Så hälsa ditt hjärta att allt är slut
*Död för mig*

Ron pope - reason to hope


A reason to hope



An it's hard to say times are bad cause it's been much worse, and I know that
But from all I've seen these days are awful hard
And the prays came slow for me at first, then the dame broke down and the
Rivers surged
I am on my knees wondering what it's worth

And all things I need feel just like a dream
And so every breath I breathe is so hard
Well I just want a reason to hope
A reason to know that I should still be here
Maybe just a glimpse of the light, a patch of blue sky
Somthing to believe in
I just want a reason to hope
Want a reason that I should not let go
I want a reason to hope

<3

28 januari 2012

Fick sluta tidigare från matten så nu sitter jag här och väntar på att NV ska sluta så vi kan och äta. Det serveras Tacobuffé idag till lunch, bukar vara rätt gott. Tur vi har lång lunch idag, ska nämligen på teater vid 12 så vi får äta på engelskan. Brukar egentligen äta vid 12 men vi brukar få sluta tidigare från matten så vi hinner äta innan engelskan.. ^^

Imorgon blir en lång dag, först skola och politikprov sen en lång väntan på att det ska bli dags att bege sig n mot stan för att träffa optikern. Tror jag tar med mig kameran så man har något att göra under tiden man väntar. Annars finns ju alltid photoshop, fast då behöver man ju lite bra bilder att redigera också.. ;)

27 februari 2012

Har man tråkigt på rasten i skolan sitter man och redigerar gamla bilder om man heter Alexandra.. ;)

Mådag idag och ganska fullpackad vecka, mycket som ska fixas. Prov idag och prov igen på onsdag, inte nog med det så är det både teater och hälsokontroll imorgon. Mamma har iag bokat tid för vaccination mot livermodhalscancer som blir tisdag nästa vecka. På onsdag ska jag till optikern och sedan ringa frissan och se om hon har en tid. Måste även gå och skriva in mig på körskolan så jag kan börja övingsköra. Nästa vecka kan också bli rätt packad, tur väl så har jag inget prov nästa vecka och vi slutar tidigare på torsdag. Förhoppningsvis går alla läkarbesök och prov bra. Ska försöka ut och gå en runda med kameran med i veckan.

A pocket full of sunshine

Take me away, a secret place
A sweet escape, take me away
Take me away to better days
Take me away, a hiding place

There's a place that I go that nobody knows
Where the rivers flow and I call it home
And there's no more lies in the darkness there's light
And nobody cries, there's only butterflies

Take me away, a secret place
A sweet escape, take me away
Take me away to better days
Take me away, a hiding place

Take me away, a secret place
A sweet escape, take me away
Take me away to better days
Take me away, a hiding place

The sun is on my side and takes me for a ride
I smile up to the sky, I know I'll be alright
The sun is on my side and takes me for a ride
I smile up to the sky, I know I'll be alright

Vårkänslor

Tumblr_ll18rgc5id1qeud4uo1_500_large
Bild från weheartit
Vaknade upp till solsken och fågelkvitter häromdagen. Det var hur underbart som hellst. Varmt var det med - och ingen snö!

Det fick mig att plocka fram skinnjackan och vårskorna. Dock har jag inga vårskor och röda converse passar inte så himla bra med röda byxor. Hmm.. 
Iaf, det var underbart och jag verkligen ha vår nu. För det är ju så mysigt med alla vitsippor och snödroppar och allt vad blommar nu heter. Värme och sol, underbara vår...



Med lite hjälp av Tove har jag nu en töjni...

mms_img51446 (MMS)

Med lite hjälp av Tove har jag nu en töjning på 3mm i örat! Men shit vad ont det gjorde, smärtan är hemsk. Kommer nog göra ont ett par dar nu, aaj! Nästa gång ska det inte göra lika ont säger dem, det är tydligen värst första gången! ^^


Hos nadde!

Hallå där ute i världen!
Tove tyckte jag var tråkig som inte bloggat på typ 2dar så nu tänkte jag slänga in inlägg bara för att hon lånar ut sin dator till mig, haha ^^

Som ni säkert läst i rubriken sitter jag just nu hos nadde i mörrum, hon har tjejkväll så vi ska äta massa godis och chips hela kvällen. Snart så ska vi nog käka pizza eller något, sen blir det troligen filmmys med allt godis vi köpt. Yum yum yum!

Erika är lite sjuk, hon lyssnar på riktigt skum musik. hahaha, ni vill inte veta vad hon lyssnar på!

Hahaha, fin bild på mig och Tove! Älskar att man ser min snea tand där, NOT XD

"Blir så frustrerad, vill kasta min miniräknare på en krukväxt! "


We all get lonley sometimes..

Bilder från we <3 it

Jag går i dagar i tröjan du hatar...


20 februari 2012

Hittade en tjockis ute på balkongen imorse. Han sitter och njuter av solen men kommer man för nära så morrar han åt en. Hahah, han tror väl vi ska ta in honom igen.. Han längtar nog till våren lika mycket som jag!

Fint väder idag, funderar på att gå ut en runda med kameran. Synd bara att jag har så mycket som måste fixas här hemma. Städa, byta sängkläder, duscha, passa lillebror och värst av allt. Plugga. :/

I love books..

Älskar att läsa, finns inget bättre än att sätta sig ner och läsa en riktigt bra bok! ^^

19 februari 2012

Random bild från i somras..

Har uppdaterat väldigt dåligt i helgen, har liksom inte har något vettigt att skriva och inte heller några vettiga bilder att lägga upp. Men det verkar som om mitt objektiv har fixt sig efter att jag kollade lite på det i förra veckan. Kanske bara var så enkelt att det typ suttit fel, tryckte bara på knappen där man lossar objektivet och nu funkar det precis som vanligt! 

Har föröskt hitta lite inspriration på nätet också men en del av de saker jag vill prova kräver ett stativ.. Det suger verkligen att inte ha ett enkelt kamerastativ, måste införskaffa ett enkelt stativ snart och hellre köpa ett mer seriöst stativ senare.. 

Men men, idag blev det Ikea med familjen. Köpte lite fotoramar, en vägghylla och nytt påslakan. Kan ta bild och lägga upp sen när jag städat och fått upp hyllan och lite så.. ;)

18 Februari 2012

Har inga bilder i den här i datorn så jag slängde upp någon random bild från slutövningen på brandstationen. 

Nu blir det snart duschen och sen får vi se vad som händer. Vi funderade på att åka till Ikea men det kanske inte blir så nu för att Tom är dålig. Annars får jag väl våldgästa Tove och se om hon vill ha filmmys med mig! :D
Vi bestämde ju att det skulle vara filmkväll hoss Charlie nu i veckan så får väl se när det blir.
Gjorde en sån riktig impuls grej igår. Gick in till stan på lunchen och piercade örat hos good guys! Hade dock inte tid att kolla på töjningar men jag vet att de finns där iaf. Ska kolla runt lite hur det mycket kostar att köpa töjningar upp till 5mm på olika ställen också. Vet ju hurdan töjning jag vill ha, frågan är ju bara hur mycket de kostar?

Saknar sommaren..


Jag saknar sommaren!
Dock togs denna bilden i slutet av sommaren när skolan börjat, men ändå! Jag vill fortfarande ha sol och värme, ingen jävla snö..

Men nu har jag sportlooooooov, vilket är awesome! :D

17 februari 2012 - On tha fotolektion...



Hola! :D
 Sitter just nu i fotosalen och redigerar bilder från de två seanste veckorna då jag och mina "modeller" jobbat med temat Kärlek! ;)

Blir en del grymma bilder, tog ju självklart massor av andra bilder medans jag ändå var vid havet, så vackert!
Har edigerat en del i photoshop och håller även på att lära Camera Raw, spännande..
Aja, nu ska jag fortsätta redigera bilder och se hur det går emd photoshopinstallationen på min bärbara.. Höres kanske senare! :)


Before i die...

Det här är bara en liten del av allt jag vill göra innan jag dör. Tur man är ing då, har hela livet framför mig att uträtta minst hälften av alla dessa saker! :D

Awsome - måste testas

Hittade detta klippet på nån blogg, han är verkligen awsome på det han gör. Synd bara att man behöver en studio och blixtar, kan man kanske fixa det på ett annat sett tro? Hmm...

Kan du måla alla färger i en vind...

Du tror du äger jorden som du står på
Att allt blir ditt där du har gått i hamn
Men berg och träd, ja allt som finns omkring dig
Har ett liv, har en ande, har ett namn
<3

Kameratillbehör eller nytt objektiv..?

Funderar på att beställa hem lite filter, men egentligen behöver jag ett nytt objektiv.. Hm, ska jag beställa filter och reflexskärmar eller nytt objektiv? Elelr kasnke bådeoch?

Ett Nikon Nikkor 50mm f/1,8 är vad jag funderar på att köpa, mitt Nikkor 18-55mm f/3,5-5,6 VR har ju börjat krångla så ett nytt enkelt objektiv tills jag har råd att i värsta fall köpa ett nytt vore ju bra. Sjukt jobbigt att ha ett objektiv som krånglar, blir inga bra bilder och man blir bara sur för att det inte fungerar som det ska. Förhoppningsvis överlever det ett tag till!

Kostar ju ca 1700kr hos netonnet, har ju sprat pengar länge så jag har ju råd. Studiebidraget kommer ju igen i slutet av månaden så kankse kan beställa hem det då och samtidigt beställa lite filter och reflexskärmar. 

Men då har jag inte råd med att skaffa linser som går på 900kr. :/
Hmm.. jaja, får väl fundera lite på det och sedan bestämma mig för om jag ska beställa all kamerastuffs direkt eller skaffa linser först... :/


There is nothing left at all, A wasteland of my mind..

There is nothing left for me
There is nothing left for you
There is nothing left at all
A wasteland of my mind
Don't think you ever will see
Don't think you ever will know...


Ingenting går som jag vill...

Skit också säger jag bara, får aldrig som jag vill. Hade verkligen behövt få lite som jag ville för en gångs skull..

Helknäpp dag och jag vill bara typ dö eller nått. Har verkligen inte mått såhär dåligt som jag gör just nu på ett tag. Har varit ovanligt glad fram tills idag, allt kommer på en gång som vanligt. Varför ska allting bli värre under stress?

Usch mår verkligen inge bra och jag hatar mig själv för att jag ännu en gång sitter och gråter för att jag mår så dåligt!Jag är så arg och besviken att jag sitter och gråter. Ingenting hjälper, kan inte tänka possitivt längre. Jag börjar bli förkyld, är superstressad, orolig, ensam och min mage gör svinont!!
Jag vill inte ha det såhär, vad gör jag för fel egentligen? Något måste jag ju göra fel eftersom jag aldrig kan vara riktigt glad i mer än en vecka. Så fort jag varit riktigt glad i runt en vecka händer det alltid något som förstör hela skiten.
Jag vet att ni bara vill mitt bästa men ni måste ju förstå hur jag känner också. Det handlar om många saker, i början brydde jag mig inte så mycket men nu när ni får mig att sämre istället för att må bättre tyckte jag det var dags att säga ifrån. Men som jag trodde som var ingen som brydde sig, ingen bryr sig om mig längre så vafan försöker jag få folk att förstå egentligen?

Jag hörde er snacka om mig innan, det gjorde mig verkligen besviken. Kul att veta att jag förstört din dag, för ni försörde mitt dag. Ni spräckte min bubbla! Nu är jag ännu en gång ensam och rädd, ni fick som ni ville. Jag har ingen kvar nu. Hur vet jag att ni inte sitter och pratar om mig ännu mer när jag inte här?

Ni säger att ni inte är rädda för att säga det face to face, så varför gör ni inte det då?
Grymt mycket snällare. Ni fick mig att falla till marken så passa på, sparka och spotta hur mycket ni vill.
Det finns snart inget kvar att förstå eftersom folk bara blir irriterade på mig så fort jag öppnar käften. Jag tänker låsa in mig till påsk, åka till huskvarna och komma hem med ett leende på läpparna!

Vad som än händer, så tänker jag kämpa för en framtid värd att leva. En framtid där jag kan vara lycklig oavsett vad som händer. Att leva ett långt lyckligt, hälsosamt liv omringad av människor jag älskar är nog mitt livsmål. När jag är typ 100år gammal och har upplevt all denna kärlek och lycka jag strävar efter, först då tänker jag lägga mig ner och dö!!

Ansiktet

haha, glidaren i bakgrunden är jävla härlig! :D

Maskinen gryym!

Så jävla bäst låt, riktigt najs. :D

11 Februari 2012

Awsooome dag denna lördag, är på så jävla bra humör!

Först bio med pappa och lillebror, sen fest med massa underbart folk hos Charlie! :D
Underbar kväll med bästa folket, kunde inte bli mycket bättre än det var! <3
Helt sjukt hur glad jag varit de senaste dagarna, verkar som att livet faktiskt går framåt för en gångs skull.. Fast man önskar ju fortfarande att man hade en tidmaskin så man kunde återuppleva dagar som dessa när man mår dåligt. En tidsmaskin som går både framåt och bakåt i tiden vore underbart. Snabbspola fram till lovet och spola tillbaka när det behövs.

Förhoppningsvis försvinner den där lilla oron i magen om ett tag när man vant sig vid alla tankar och funderingar om framtiden. Har så mycket jag vill göra med mitt liv och jag vill verkligen snabbspola fram till studenten vissa dagar medans jag hellst vill spola tillbaka till första året en annan dag.

Mycket tankar som snurrar runt i huvudet angående just min framtid. Valet om högskola och flytta 50mil från alla underbara människor här i blekinge är ju något jag känner att jag måste fundera mera på. Tur man har ett helt år till på sig innan man måste bestämma sig! ^^

I'ts Friday!

Dags äta lite frukost kanske?
Vaknade en kvart innan bussen gick så han inte äta imorse, i'm hungry!

9 Februari 2012

Tyckte det vara dags att slänga in ett litet inlägg med nån random bild från förra hlegen, så ni vet att jag lever! :D
Har inget photoshop på den här datorn så får se om jag kan installera det nästa foto-lektion! ;)

adorable!

Sånna ungar vill jag med ha, UNDERBARA! 
shit vilken röst hon har asså. *avundsjuk*
den lilla blonda är ju också söt, awsome på att mima. :D

A puzzle with a thousand shapes

Piece by piece I start to recreat
What used to be me
A puzzle with a thousand shapes
Which don't seem to fit
Guess some parts are missing
And sides are torn
But eventually
A picture will be born

Dead By April - Mystery

Bara jag som tycker att sångaren Zandro är snyggast? :D

What can I say, what can I do

This time I believed in you, in me
When I gave it all
This time I could see it all perfectly,
I guess I was wrong
I guess I was wrong
What can I say, what can I do
This is who I am and I am hurting you
What can I say, what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you I always end up hurting you
Without you I keep crying
With you I am just hurting you
Without you I am dying
With you I am tearing your heart
Without you I am dying

Det märks att man är depp när...

Det märks att man är depp till 100% när man sitter och lyssnar på gamla låtar av Sofijah.

Varför måste det göra så ont?

Varför får aldrig jag bli lycklig? Har jag gjort något, sagt något?
önskar bara allt var som förut, vill precis lika lyckligt kär som då. Vill att du ska va precis lika glad som du va då, och inte bara undvika mig. Tänk om du kunde vara så söt som du alltid var innan du började ta avstånd från mig?

Du säger att du älskar mig, du säger att du också har ont. Är det bara jag som tycker vi borde prata ut om alla våra känslor och tankar? Jag vill veta hur du tänker, vad du trodde skulle göra allt bättre genom avsluta vårt förhållande och krossa mitt hjärta? Om du bara hade varit ärlig och pratat med mig från första början hade jag förstått bättre. Det känns lite som om du försöker prata med mig men inte vet vad du ska säga.. 

Vad ska jag göra för att få dig att förstå? Om du redan förstår hur dåligt jag mår av det här kan ju åtminstonde prata med mig om det. Skulle varit så mycket bättre. Det finns så mycket jag vill säga men även så mycket jag vill veta. Varför kan du inte ge svar på mina frågor? Varföfr vågar du inte prata med mig? Jag bits inte, jag blir inte arg. jag blir bara ledsen om du fortsätter undvika att prata med mig..

Jag funderar på om jag ska skriva till dig, säga att jag är villig att prata om allt, så länge du bara öppnar dig och säger sanningen. Men jag är rädd att jag bara gör saker värre. Vill inte göra dig besviken, det känns redan som om jag svikit dig allt för många gånger. 

Snälla förlåt mig för att jag får dig att må sämre. Jag vill fortfrande finns där vid sida för att stötta dig, men du har aldrig gett mig tillåtelse att stötta dig. Du bara vänder dig bort om jag försöker prata med dig. 

Jag måste få prata med dig, och jag måste få ärliga svar. Jag vill veta varför det blev såhär. Varför du gör så här mot mig.

"Att träffa dig var som att bli född på nytt", vad hände med alla de gulliga, romantiska, ärliga saker som du skrev till mig?

my head's a total mess..

jag bara måste skriva av lite för andra gången idag. Jag kan inte gå en enda dag utan att må dåligt för att jag är hopplöst förälskad i en kille jag troligen aldrig mer kommer att få se. 

Tisdag innan allt rasade samman - hur glad som hellst, sovmorgon och en trevlig skoldag med tjejerna. Julia klarade körkortet och livet var relativt bra. Trodde att allting var på väg uppåt för jag var GLAD hela helgen, fram tills tisdag. Då rasade min värld samman och jag blev lämnad ensam kvar..
Onsadg - hemskt, hade inte sovit ett piss på natten   men gav mig fan på att åka till skolan och träffa mina tjejkomisar. 30minuter i skolan var tillräckligt för att jag skulle börja störtlipa. Min mentor skickade hem mig för att jag mådde så dåligt. Jag storgrät på bussen och en random tjej gav mig nässdukar och log mot mig som om hon tyckte synd om mig. Hela dagen var kaos, jag mådde SKIT och sen på kvällen efter lite sömn SKRATTADE jag på skype med Norrlänning och lite anant folk. jag mådde bättre. 
Torsdag: Första torsdagen bakom skolbänken, mådde mycket bättre, snackade med amanda lite och hade faktiskt KUL i skolan! riktigt awsome dag.
Fredag- heeelt underbart, jag mådde jätte bra, hade amassa underbart folk omkring mig och kväll/natten.
idag har det varit till och från, mycket blande känslor och jag har sovit dåligt... kom hem och satte mig framför datorn, efter en stund kom tårarna, paniken, oron och den hemska smärtan i bröstet...
Jag orkar inte mer, jag vill inte mer. 5 veckor av smärta och jag vill bara tillbaka till tiden då vi var lyckliga i varandras sällskap. VAD FAN HÄNDE EGENTLIGEN?!
jag har inte kontroll över mitt liv. Dåliga känslor tar över och jag känner mig bara världelös...

Jag saknar dig så mycket att det gör ont i bröstet

Jag kan inte längre ljuga för mig själv, jag älskar honom så sjukt mycket. Det går inte längre att intala mig att allt kommer bli bra igen. Inget är som förut. Jag är ensam i världen och det går inte att göra något åt då jag fortfarande älskar honom mer jag än någonsin älskat en annan människa. Jag har försökt intala mig själv att jag klarar mig utan honom, men det fungerar inte. För någon dag sedan hade jag väldigt starka argument till att det kommer bli bättre utan honom. Han verkade ha gett upp hoppet helt eftersom han inte ens ville försöka få det att fungera. Men deet höll ju alls länge. skit också, jag vill inte ha det så här..

Jag önskar bara att han visste hur jag känner. Jag hoppas att han en dag får veta precis vad jag känner, att han en dag även får läsa allt som står i den här bloggen om han inte redan gjort det. Hoppas att han får läsa det här nedanför en dag, det kanske får honom att förstå?

Jag vill bara att du ska veta att jag förlåter dig, även om du krossade mitt hjärta den där dagen. Jag älskar dig så sjukt mycket och det gör ONT i bröstet av att endast tänka på dig. Det räker med att se en bild för att få mig att börja gråta. Jag vill hoppas att vi en dag kommer hitta tillbaka till varandra och en gång för alla få svar på hur det skulle fungerat om du bara velat ge förhållandet en chans.  Vi har bara träffats 2 gånger men jag älskar dig mer än jag någonsin älskat en annan person förut. Jag kommer aldrig att glömma dig, du är en mycket speciell kille och jag är mycket glad att jag träffat en sån fin kille som du. Jag förlåter dig! <3

Dagens fotolektion - Tema kärlek <3

Aww, så fina! ^^

Mollie och Albin fick ställa upp som modeller idag på fotolektionen, vi skulle skapa ideér och fota enligt dem så det blir lite som en iscensättning. Vi skulle ha 3 olika känslor men vi valde liknande känslor så det skulle bli lite av ett tema. Kärlek kan ju vara både underbart vackert men det kan ju vara tvärt om också...

Bilden ovan tog vi vid havet, mycket vackert även på vintern!

I would cross the seven seas Just to get to you

Gaaah!
Alla dessa tankar som snurrar runt i huvudet gör mig galen!! Kan verkligen inte sluta fundera på om saker och ting faktsikt händer av en en viss mening och inte av en en ren slump? Att folk gör eller och säger saker av en viss mening eller av en ren slump.  Var det var det bara en slump att just det blev just dem låtarna med just dem texterna eller var det med flit? Hur ska man tolka det då, bra eller dåligt? Jag tror nästan det finns fer personer som tolkar de textstycken från låtar jag lägger upp på olika sätt. Tolkar personen i fråga det bra eller dåligt att jag lägger upp depplåtar från ett av personens favoritband?

Finns det fortfarande hopp om en förändring i framtiden även om det hela fick ett dåligt slut?

The hunger Games, NY Trailer!

Har ni sett den nya trailern? Får mig att längta såååååå mycket mer till premiären! :D

2 februari 2012

Jag har verkligen helt konstig musiksmak, lyssnar på allt från lungna kärleks låtar till riktig dans och festmusik till musik till typ hårdrock. :D

Fast när jag är helt depp brukar det bli depp musik och sen MCR som ett plåster på det <3 ^^

Den senaste timmen har jag lyssnat på musik som det här...

och det här...

men även det här...




Dag 19. I min väska...

Finns inte mycket intressant i min väska precis...

Jag har 2 olika busskort, både mitt privata rabattkort och min skolkort, plånbok, allergitabeletter, hörlurar, putsduk till glasögonen och nässpray! Sen har jag ju alltid skoldatorn och oftast laddare till den. Men det var väl typ det jag hade i min väska, inget intressant precis. ;)

50 dagar kvar!

Nej, nu klarar jag inte mig mycket länger. Vill ha vår - NU!
Har längtat efter denhär filmen från den dag det bev oficiellt att The Hunger Games blir film!
Har läst alla böcker flera gånger om och jag tror verkligen filmen kommer awsome!

"du ser ut som en död handikappad häst med en död fågel på huvudet!!! "

Asbergernatti / Nattifromhell
Bästa kommentarerna någonsin:
"I mina ögon, är du ful. Betyder det att jag får hämta en högaffel och sticka dig till döds?"
"du ser ut som en död handikappad häst med en död fågel på huvudet!!!"
Hur ser en död handikappad häst ut? :O

Dag 18. Sminket jag oftast använder

Jag brukar faktiskt inte använda så mycket smink till vardags, oftast bara lite mascara för färg och volym och ibland händer det att jag faktiskt använder concealer för att dölja mörka ringar under ögonen och lite puder så huden blir mer matt än glansig. 

Sminket jag oftast använder, till fest använder jag även mörkbrun ögonbrynspenna från HM och kajal/eyeliner från något annat märke


Att få hjärtat krossat..

Att få hjärtat krossat av någon man älskar är inte alltid lätt. Min seanste pojkvän har fått mig att må riktigt dålig den senaste månaden. Han undvek mig, ville inte prata och kunde aldrig träffas. Det började samma dag som jag senast träffade honom, 3 januari. Han var konstig hela dagen och när jag satte mig på bussen hem kom tårarna. Magen gjorde svinont och jag trodde bara det var någon tilfällig grej. Men det visade sig vara större än jag kunde anat. Hur kunde denna underbara kille ändras sådär över en natt?
Allt blev skit, jag började må dåligt men valde att vänta och se om det blev en förändring. Jag ville säga åt honom att jag älskar honom över allt annat och han inte får lämna mig. Men det gjorde han, fast jag tror att även han är lite ledsen för att det inte fungerade.
Jag har gett upp hoppet, jag kommer aldrig få träffa honom igen. Allt är bara skit och jag orkar inte mer. Vill inte må så här dåligt. Jag trodde verkligen att jag kunde få honom att prata med mig men det funkade inte.
Är mycket med skolan och jag är orolig för hur det kommer gå. Har redan gjort 2 prov som gick dåligt, jag ligger efter med läxan och har skrivigt 2 meningar på religonsarbetet som ska vara klart om en vecka! Jag ska gråta tills det inte finns några fler tårar och sedan ska jag återg till verkligheten. 

Sedan finns det ytteligare en person där ute som borde gå vidare och sluta ljuga om det! Jag har inga känslor kvar för dig så nej, du kan inte få mig tillbaka även du vill det. Du har sårat mig så många gånger, jag kommer inte ta tillbaka dig och det är dags att släppa taget. Det var du som gjorde alla misstag och det var du som gjorde slut för så länge sedan. Du kommer hitta någon annan som älskar dig för den du är, men den personen är inte jag!

Killar får oss bara att gråta och en del krossar våra härtan, men ändå klarar vi oss aldrig utan dem.. ♥

I hear the laughter, I taste the tears


I took for granted, all the times
That I thought would last somehow
I hear the laughter, I taste the tears
But I can't get near you now

Oh, can't you see it baby
You've got me going crazy
</3

Now I have nothing left to fight for :(


Alla mina mardrömmar blev verkligen. All oro och alla tårar för ingenting. Jag visste det skulle bli såhär. Men var verkligen inte det jag ville. 

Varför ska jag alltid förälska mig i killar som inte har tid för mig? :(

Saknaden är enorm, förlåt men jag älskar verkligen honom.. </3