True blood

Alexander Skarsgård är sitsnygg. Men i detta håret kände jag knappt igen honom, inte särskilt snyggt. Nej, kort hår ska de va på honom! :D

Kollar på true blood, första gången jag ser serien från början, barasett enskilda avsnitt förr.. ^^

Vildhallon

Vi plockade inte bara hallon för att sätta dem på ett strå, vi fotade även dem innan vi plockade dem och åt upp dem. ;)Vi hittade vildhallon på vår vandringsrunda så vi plockade några och satte dem på ett strå.
Bilder från 2009

Det är 19(!!) grader varmt ute idag. Sommarvärme, lovley!
Mår inte superbra idag, är hur trött som hellst och svinhungrig. Ändå kan jag varken sova eller äta. Hopplöst. Min mage tar död mig, helt klart något som är fel... Så det blir nog inte mycket mer inlägg idag även om jag saker att skriva om.. Tyvärr, men orkar verkligen inte.. :(

A beautiful portrait

Haha, söt bild I know!

Lång idag idag, borde egentligen duscha nu men jag är så himla trött. Ska upp jävla tidigt imorgon med och ta bussen in till stan där jag gör min 6veckors sjukhuspraktik. Vart med Emma en stund idag men har även hämtat pojkarna, åkt till David, grillat marsmellows, spelat spel och ätit chips. KUl dag/kväll med trevligt folk. 

Lägger upp lite bilder då och då när jag haft tid att redigera dem, har ju vart duktigt och haft kameran med mig hela dagen så några bilder har det blivigt. Mestadels flummbilder, som ni ser ovan. Vackert porträtt. Haha, god natt. Puss!

My bob and I

Dålig kvalite på bilden annars helt okej!

Emma är här. Vi ska på hörnan och käka. Hon påstår att hon svälter. Höres kanske senare! :)
Puss

I am number four

Filmen var faktiskt jätte bra!
Nu borde jag skriva uppsats men det är ju så fint väder ute idag!
åhh, jag vill fota. Hade vart kul och ha lite porträtt fotografering med Emma en sån här dag men hon är säkert upptagen.. Aja, nu ska jag iaf klä mig, stiga upp ur sängen och sedan hämta pojkarna. Mamma och Tom är i stan så jag får hämta robin och filip. Höres kanske senare, puss!

I am number four

Filmen var faktiskt jätte bra!
Nu borde jag skriva uppsats men det är ju så fint väder ute idag!
åhh, jag vill fota. Hade vart kul och ha lite porträtt fotografering med Emma en sån här dag men hon är säkert upptagen.. Aja, nu ska jag iaf klä mig, stiga upp ur sängen och sedan hämta pojkarna. Mamma och Tom är i stan så jag får hämta robin och filip. Höres kanske senare, puss!

Sunday morning

Goood morgon folket!
Nu sitter jag med en skål kräm och ska se den här filmen, hoppas den är bra! Puss!

Black and white

Hallå där!
jobbat idag, segt att jobba en lördag men men.. Var rätt varmt ute faktiskt, mysigt när solen är på väg ner. 

För övrigt så är detta den bästa bilden från fredagens lektion, macrofotografering med olika bakgrunder. Jahapp. En lördagkväll så här blir det lite filmmys med chips med dipp. Om nom nom! :D
Lite måste man få tjocka sig så här en helg ibalnd..  Har ett choklad kvar som jag sparat dessutom, gott! :D

cinemagraph - En annorlunda GIF?

Hittade en riktigt häftig bild på en blogg, en GIF. Det var en bild på ett helt vanligt rum fast med en snurrande jordglob. Det vara jordgloben som snurrade. Inget annat. Hur har hon fått till den här bilden satt jag och funderade. Ett par senare länkade hon till moderskeppet hur hon gjort bilden som tydligen var en blandning av film och stillbilder.

Kolla in  hur man gör en cinemagraph på moderskeppet här; http://www.moderskeppet.se/webbtv/cinemagraph/
Googla "cinemagraph" så får du upp flertal exempel, dock måste du klicka på en bild bland sökresulteten för att det ska synas att det är en rörlig bild.

Friday night...

Hallo där ute!
Fint väder idag! Dock är det nyklippt gräs ute vilket gör att jag ständigt går runt och nyser. Jobbigt. Ögonen kliar och rinner med. Måste skaffa ögondroppar och nässpray istället för tabletter. Tabletterna torkar ut ögonen elelr vad man ska säga så får ha glasögon istället. Funderar nästan på att skaffa mig ett par slipade solglasögon iallafall, är ju rätt bra att ha till sommaren. Då kan jag ju faktiskt se vart jag cyklar när jag är påväg till halen eller liknande trots att solen bländar mig. Aja nu ska jag faktiskt göra lite nytta och skriva uppsats. puss!

Vitsippa

Tänkte bara slänga upp ett inlägg nu medans jag har tillgång till bilder. Fotat lite närbilder med ett vanligt 18-55 som var dagens uppgift, nu sitter jag och redigerar dem även om jag egentligen borde göra massor av andra saker jag redan på börjat. Men men, får väl fortsätta nu så jag kommer härifrån nån gång. puss!

Friday Friday...

God morgon!
Precis vaknat och ska snart sticka till skolan för att ha inviduella val. För övrigt så är magen bättre idag vilket är tur eftersom jag jobbar några timmar imorgon.  Undrar om det finns några pannkakor kvar från igår? Hmm.. FÅr springa upp och kolla! Puss!

VIDARE I EMMAS TÄVLING

Gick till final i Emmas tävling! :D

Skulle bli överlycklig om ni ville gå in och rösta på min bild, har aldrig vunnit någon tävling innan så det skulle betyda jätte mycket om ni ville rösta på mig och ge mig en chans till vinsten! :) 
taaack alla ni som röstar på mig! Puss!

rösta på mig här!

Filmtips - Älska mig

Filmen handlar om 15-åriga Alice som inte blir accepterad för den hon är, och om Josse som inte vågar bry sig trots att hon egentligen vill.

Har sett ungefär halva filmen, riktigt hemskt. Fattar inte hur man kan hålla på så. Mobbning är riktigt hemskt, det kan verkligen gå så lång att man flera gånger överväger att ta sitt liv...

Torsdag 26 April

Bild från slutövningarna på Brandstationen i början av året. Här är övning trafikolycka, några som fick "larm" om trafikolycka och fick klippa upp taket för att få ut "den skadade".

God morgon alla!
Just nu sitter jag i köket och ska käka lite frukost, är ju ledig idag. Skönt! 
Hur som hellst så vart det riktigt dålig uppdatering igår eftersom jag mådde dåligt. Hade sådana hemska kramper i magen igen. Igår blev jag yr och illamående om jag stod upp under "atteckerna" vilket ledde till att jag fick sitta ner väldigt mycket på jobbet igår. Tur att man slutade 15.15 så man hade gott om tid på sig att byta om och ta bussen hem.

Har inte ätit på mer än 24timmar nu och är ändå inte direkt hungrig, känner mig bara.. svag?
Nej nu måste jag försöka få i mig lite fukost, inte bra att sluta äta sådär!

Filmtips!

Såg den förra helgen på filmkvällen hos charlie, riktigt rolig! :)

Eurovision - Russia - Party for everybody

Så söta!

Kissebebis :3

hahah naaw, hittade denna übersöta bild på min fiffi som riktigt liten. Fick henne av Pappa i slutet av sommaren/början på hösten så denna bilden är tagen mitt i sommaren när hon fortfarande en rikttig liten fis.. :)

Tooji - Stay

Hallå där!
Jag gjorde ju ett MMS-inlägg innan idag men det var så rörigt så bestämde mig för att lägga upp videon i ett inlägg nu. Dessutom sitter jag och förbereder tidsinställda inlägg så ni har något att läsa om dagarna när jag jobbar! :)

Kolla in Norges bidrag till eurovision, ba...

Kolla in Norges bidrag till eurovision, bara jag som tycker han är lite lik eric saade? Hoppas de funkar nu, bloggar via mobilen :) http://www.youtube.com/watch?v=9ke-P6Qpxw4&sns=sms


Första APU-dagen

Hallå där ute!
Tänkte bara uppdatera såhär på kvällen och säga att jag överlevde första dagen på praktiken. Är helt slutkörd nu så måste verkligen försöka sova så jag orkar upp och gå på matten imorgon. Har ju det som ividuella val och de måste vi gå på, så blir att jobba några timmar på eftermiddagen istället. Lovar att jag ska slänga upp tidsinställda inlägg så fort jag får tid och ork till det. Är ju ledig torsdag och fredag så om jag inte hunner göra några inlägg imorgon eller på onsdag får ni överleva på 1 kort inlägg såhär om kvällarna. Puss och godnatt!

Jag tänker på dig, hela tiden.

Gammal bild, dålig men vafan man måste ju bjuda på sig själv lite!

Hallå där! Filmkvällen var riktigt trevlig, vi såg en komedi om en millitär som fick i uppdrag att sitta barnvakt åt 5 barn. Riktigt rolig! Just nu ligger i sängen och är supernervös inför imorgon. Första dagen på praktiken. Hoppas det går bra! Ska försöka ta nån bild på håret så ni får se hur det blev nån dag snart också! :)

För övrigt har jag vart glad idag, först nu det blir blandade känslor. ovanligt. Både glad och ledsen på samma gång. Tove får leka psykolog idag. Vet inte ve jag annars ska prata med. Emma sover ju, och Mollie med.

Upptäckte först för nån dag sedan att jag hade mer känslor för dig än vad först trodde. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag saknar dig jätte mycket, har inte insett det förens nyligen, nu är det säkert är för sent. Önskar jag hade mod till att bara säga "jag saknar dig" åtminstonde. Berätta för dig att jag inte kan sluta tänka på dig är nog för mycket. Säga att jag ännu inte slutat hoppas på att du saknar mig så som jag saknar dig. 

Jag blev glad när du skrev, glad att du gav mig mod att skriva till dig, glad att jag fick ett svar. Ett hej från en främling i korridoren kan få fram ett leende på läpparna en dag man känner sig nere, men ett hej av dig fick mitt hjärta att slå snabbare. Uffa vad det är jobbigt o tycka om någon som antagligen inte tycker om en själv lika mycket eller på samma sätt.

Söndag...

Hej på er, dålig uppdatering idag.Har liksom inte haft ti att blogga idag. Har färgat håret och provat kläder. Nu ska jag på filmkväll så kanske slänge upp lite bilder senare. Puss!

Lite humor med william

Random inlägg med kära William, haha så härlig!

Litet problem med texten..

Grr.. Har problem med texten i alla inlägg, den blir centrerad trots att jag inte valt det. Dessutom är texten pytteliten trots jag har valt 14px som storlek i stilmallen. Irriterande!

Detta inlägget blir dock lagt till vänster för att jag fick välja det när jag skrev inlägget. Krångligt det här med koder och skit. Hoppas jag lyckas fixa det tillslut.

En Söndag i April

Godmorgon på er! gammal bild
Riktigt skönt att få sova ut idag. Steg upp klockan 5 igår eftersom vi skulle åka till ullared redan klockan 6.
Somnade framför datorn igår, låg o tittade på film. Haha, duktigt av mig. ^^
Har dock inte fått sova hela morgonen, har vaknat till från av irriterande pojkar som håller på med en massa skit. Mamma bara städar och städar och plockar tvätt. Hon inte inte mer än o lämna ett nystädat rum förens pojkarna stökar ner igen. Dessutom hade en av dem försökt tända ljus på en sorts ljusstake som hänger under en spegel på väggen så nu luktar det bränt i hela lägenheten. Har ingen aning om vad de håller på med, kan fan inte tro att de är 7 och 8år gamla. Man måste vakta dem som hökar för att de inte ska hitta på skit.
Skitsamma, nu ska jag äta frukost sen ska jag packa upp min påse från ullared. Puss!

Ullared....

Hej på er!
Förlåt att jag inte bloggat något idag, har liksom vart i ullared hela dagen och glömde posta några tidsinställda inlägg innan jag gick o la mig igår. Hoppas det inte vart alltför tråkigt för er där hemma? ;)

Iaf så är jag hemma nu, 3,5 timmar senare än planerat. Då kanske ni undrar vad som gjorde att det blev sån fördröjning? Jo, bussen gick sönder. Nyservad motor och allt i bussen men kylaren, den måste de ha missat. För det var just den som gick sönder. Kylarvätskan rann bara rakt igenom så det var bara att ringa jouren för stackrs chaffisen. Ett jävla problem var det där med, jouren svarade inte när han ringde ens. Haha, dåligt av dem. Sen när de väl svarar så vet de inte vad de ska göra. 

Hursomhellst som fick vi iaf tag i jouren som bestämde sig föratt skicka både mekaniker och en ny buss från kristianstad. Då var problemet bara att hitta en buss och en chafför som var vilig att komma in en lördagkväll och jobba. 

Mekanikerna skulle komma några minuter efter vi ringt. Det tog mer än en timme. Sen när de väl kom så var det en gubbe och liten bärgare. Han kunde inget göra så letade upp felet och ringde efter en större bärgare som kom först en timme senare än det. 

Mrn det segaste var den nya bussen från kristianstad. Chaffören hittade inte och körde fel flera gånger, vilket ledde till att de blev försenade. Han kom fram tillslut och då var det bara att flytta alla påsar till buss med mindre bagageutrymme och försöka få in så mycket som möjligt där och resten ombord på bussen. 

När vi väntade på bussen hööll bärgaren och mekanikern på och pilla på bussen. Har ingen aning om vad de gjorde men de snackade om hjulaxeln. Ett himla bankande var det. Efter allt bankade började de fästa bussen på bärgaren så där blev det ännu mera bankande. De satte up bussen på den stora bärgaren för att testa så de satt fast bussen ordentligt sp den inte skulle ramla av på vägen. Vi blev upphissade i luften. Var riktigt roligt, även om det bara var en halvmeter. ;)

Uppdaterar mer imorgon, för nu är jag helt slut. Puss och godnatt!

Snowhite flower

åhhh vad jag är gottesugen idag asså. Nadde sitter och käkar glass, jag vill med ha. Är för lat för att cykla till affären, haha.. ^^

Nej, jag ska nog spela lite LoL och sedan pallra mig bort till affären så jag får min efterlängtande choklad. :D
puss!

More flowers

Jag har kommit på att jag kört en hel del på blåa blommor den senaste tiden. Dock var dessa blommor lila från början men eftersom jag körde ett tema med blåa blommor som skulle printas ut på lektionen idag så ändraed jag färgerna lite snabbt i photoshop. Tyckte det blev snyggare i blått faktiskt.

Yellow rose

Sitter i klassrummet och redigerar bilder, hade tänkt lägga upp några men de var för stora. Orkar inte göra massa dubletter just nu. Bilderna ska skrivas ut så måste ju vara högsta kvalité på dem. Skolan har fått en ny grym skrivare säger läraren så får prova den sen då och se hur bilderna blir. puss!

Fotografisk bild A

Nu blir det dags fotolektion, tror reklamfoto står högst upp på schemat idag. Bara jag får låna ett objektiv är jag nöjd. Är inte vän med mitt objektiv för tillfället. Sorlitg att det håller på och ge upp.

En regnig morgon..


God morgon!
Det sitter två gräsänder utanför vårt fönster. Konstigt. Hahah, söta är dem iaf!

Hut som hellst så sitter jag i skolan och gör ingenting. Är klar med mitt APU-schema och läraren hjälper de som ännu inte är klara. Dessutom hade vi sovmorgon idag, pecis som alla andra fredagar. Skönt! 

Det ösregnar ute, var inte så kul att gå till bussen i ösregn. Tur man inte har så långt iaf. Och dessutom så stannar ju denna bussen precis nedanför skolan så behövde ju inte gå långt där heller.

Update: yaay, lol funkar!

Nadde var smartare än mig. Hon kom på att vi skulle logga in på east och spela itället. Varför tänkte inte jag på det? :O
Det funkar iaf, helt buggfritt än så länge. yaay!
Hörs imorgon, nu ska jag spela. puss!

LOL buggar rejält pga ny patch

Asså shit vilken kö på lol, och vilka hemska buggar!
seriöst, det var inte värt att vänta i två timmar för det här. Går inte ens att spela! :(
Allt beror ju på den nya patchen har jag hört, är nybörjare så vet inte så mycket men det är segt när det blir så! :/

Humor på hög nivå..

Iallafall om man är dödstrött och snackar med folk som nadde.. ;)

En blå rubrik

Om någon vill veta så är jag sjukt trött. Har huudvärk för att jag var uppe lite väl sent änur man inte gjort något vettigt alls idag. Såg en dryg teater och sedan åt vi. Snackade en massa random prat och nu stter jag här. En timme kvar, sedan får jag åka hem. 

Dessutom är jag riiiktigt chokladsugen just nu. Nästan bud på att baka kladdkaka när man kommer hem. Det är ju trots allt Fredag idag och då får man tjocka sig om man vill tycker jag.

Inspiration - mickyg9@flickr

Bilden är hittad på weheartit men självaste fotografen och fler bilder hittar ni här!
Han är riktigt duktig, har verkligen en del riktigt inspirerande bilder. Älskar hans bilder, så vackra, så härliga, helt underbara färger!

19 April

Sitter i skolan och försöker skriva till schema APUN, det går verkligen inte att få ihop det så det passar med min handlare. Jag är omyndig och måste ha 12timmars nattvila. Slutar jag 21.30 får jag inte börja 06.45 dagen efter. Dessutom ska jag jobba 180 timmar coh hon jobbar bara 157. Ingen lärare finns att hjälpa till heller. Suck!


gammal bild..

Just nu - Grey´s anatomy

Nu blir det att se klart på greys och sedan försöka sova. Förhoppningsvis släpper krampen i magen snart så att jag kan röra mig utan att det ska göra svinont. Godnatt.

Eva och Adam

Haha, åhh vilka minnen den här serien ger! Kommer ihåg att vi hade den på VHS, det var ju riktigt längesedan. Älskade den här serien, missade inte ett enda avsnitt. Det var såå bra tyckte man, nu är det är bara gulligt att tänka tillbaka på hur liten man faktiskt var på den tiden.. ^^

Annaellinore

Annaellinore.devote.se - Rolig tjej, älskar hennes skånska dialekt, så vacker! ^^

Awesome happy sunny great day

Gammal bild på Tiger. 

Bra dag idag! Fick MVG på faramkologiprovet, gissa om jag är glad? :D
Har aldrig fått MVG på ett prov innan, brukar satsa på VG. Jag brukar aldrig riktigt nå upp till MVG och även om det bara är på ett prov och inte i hela kursen så är jag glad.  :)

Redovisningen i religonen gick också bra, dessutom så fick vi ungspannkaka med jordgubbsylt(!!) till lunch. Brukar oftast vara lingonsylt till de få gånger vi väl får ungspannkaka. Dessutom har jag spenderat hela dagen med mina vänner, och Albins teknikare under lunchen. Awesome! ^^

Jag hann även in till stan och köpa min töjning och Amanda sa vilka dagar vi ska jobba under sweden rock, yaay! :D

18 april 2012

Sitter i klassrummet och kollar på 7th heaven. Ska snart skriva ett prov som jag missat sen blir det nog att gå in till stan och köpa den där töjningen jag sagt så många gånger att jag skulle köpa men som aldrig blev av.

Det kom in en dansk ung man i klassrummet nyss, han frågade efter tjejerna som har hand om allt som rör studentmössorna. V islutade för 40minuter sedan, tur för honom att de båda bor i stan om det var viktigt. Annars hade det kunnat bli lite problematiskt.  

Igår pratade jag och några kompisar om studentbalen på skype och idag kommer det in en man och börjar prata studentmössor. Det känns verkligen att studenten kommer närmre och nämre nu. Har redan börjat kolla upp vad jag ska göra efter studenten, vad jag ska gör med resten av mitt liv typ. Tur det är ett helt år kvar innan det är dags för utspark av oss 94or. Känns inte som att vi faktiskt börjar trean till hösten. Tiden har gått så ruskigt fort.

Just smile and be happy

Godmorgon!
Sitter i skolan och håller med med mitt arbete i svenska B. Var ute och fotade massa klotter och graffiti i måndags med Emma, dock är denna bilden från i vintras då vi åkte till Ronneby med fotogruppen. Nu ska jag bara hitta lite information och skriva ihop en liten text som jag ska redovisa muntligt när vi kommer tillbaka från praktiken, vilket är två veckor innan skolan slutar för sommaren. Awesome! :3

Men nu ska jag vara duktig och fortsätta med mitt arbete. Puss!

William spetz - awesome kille!

Hörrni!
Kolla in den här snubben, han är grymt rolig. Han livestreamar just nu. Om ni av någon anledning ingen kan kolla livestreamen nu kan ni alltid kolla in hans youtube :D

Livestream--------> http://twitcam.livestream.com/9kpsq

Ailucrash

åhh, vad jag älskar denna låten. Älskar även filmen den är med i, jag saknar, jag saknar dig.
Så fiin! <3


Dessutom så är ju sångaren Ludde gryymt snygg, dreglar nästan.

Jag saknar dig, jag saknar dig!

De flesta av er kommer säkert ihåg den här filmen som gick på bio i början av förra året. Den heter jag saknar dig, jag saknar dig och är från början en bok. Den är hur underbar som hellst!

Hela filmen finns ute på youtube och här finns första delen. Den handlar om två engäggstvillingar, Cilla och Tina. Cilla dör i en bilolycka och Tina blir ensam kvar. Filmen handlar till största del om Tina och hur hon bearbetar sorgen av sin förlorade syster.

Ni som inte har sett den, se den!

Blue blue blue

Random halvdåligbild från igår.
Fick inte sluta tidigare, läraren dök iallafall. Men vi fick gå så vi hann med våra bussar hem iag, det var ju rätt snällt ändå. Lätt uppgift han gav oss med, ta reda på vilka olika straff som finns när man begått ett brott.

Efter regn kommer solsken

Sitter fortfarande i skolan men förhoppningsvis får vi sluta snart. Vet ju aldrig om han vikarien dyker upp för 40min samhällskunskap när han inte har gjort det alla andra tisdagar vi skulle haft honom. Jaja, vi klagar inte iaf. Skönt att sluta tidigare ju och samhälle är rätt tråkigt egentligen. 

Såå, om vi slutar tidigare funderar jag på att gå til glassbåten och käka glass i det fina vädret, eller gå till piercaren och köpa ny töjning.. ^^

17 April 2012 - I miss you

bear, i miss you, love, miss, you

bild: weheart it

 

Tisdag idag då ja. Har just nu engelska, genomgång inför nationella och allmänt snack.  Förövrigt känner jag mig för tilfället allmänt stressad och deppig. Är så mycket som händer just nu, vill bara hem o krypa ner under täcket igen...


Jag saknar dig..

It's all about the money

Är så sjukt trött nu, vart en lång dag. 
Här är väl typ den bästa bilden jag tog idag även om jag säkert tog nästan 100 bilder blev det väldigt få bra bilder. Dumma objektiv, passar inte att krångla nu när jag inte har råd att köpa nytt... "/

Autofokus har lagt av helt på 55mm nu, det går inte alltid att växla mellan manuell och autofokus, syrran säger att det inte är någon mening att försöka laga det då de säkert inte kommer skicka tillbaka det. Som med min DVD för många år sedan. Den var helt ny och bara dog. Med en film i!

Min vanliga otur. Nej nu ska jag plugga lite och sedan sova. Godnatt! <3

From the heart of England

ieeh. Mollie skickade bilderna jag bad henne ta åt mig när hon var i London för en stund sedan. Riktigt härliga! 
Älskar bussen. Den är awesome. Älskar att den har hungergames som reklam. Tummen upp!
Min nya bakgrundsbild kanske? ;)

Hmm. Får fundera på det lite! Men iaf, jag redigerade dem lite grann för att få mer färg och kontrast, telefonkiosken var lite överexponerad men annars riktigt fina bilder. Nöjd? ohja! :D

Flying like a bird

Dålig bild, i know.

Blev lite sur när jag inte hittade bilden jag letade efter, trodde jag hade lagt upp den tidigare men neej, den ligger på skolans nätverk. -.-'
Aja, var ingen viktig bild men nu ska jag ut och foto grafitti med Bob, hörs sen. puss! :*

16 April 2012

Sitter i skolan och kollar på rättegången mot breivik, tragiskt.
Borde skriva klart min uppsats om existensialismen men det är inte så lätt när man sitter mellan becka och amanda som tycker om att använda mig som slagpåse. ;)

Fick jobb på sweden rock btw, yaay!:D

Fototävling hos Emma Surell

Deltar i en tävling hos Emma Surell i sammarbete med tvspelsweb.se || Länk till bilden hittar du HÄR
Temat är känslor förstapriset är en valfri vara för 150kr hos tvspelsweb.se.

Den här gången har jag tolkat temat känslor med Lycka för att jag älskar barn. Småbarn är så söta och jag blir alltid så glad när jag är runtomkring mindre barn.

Om jag vinner vill jag ha det här close-up filtret eftersom jag älskar att ta macrobilder och ett close-up filter gör så att man kommer närmare objektet.

Tävling hos Dahlén

Deltar i en tävling hos Dahlén i sammarbete med tvspelsweb.se || Länk till bilden hittar du HÄR

Temat är detaljer och förstapriset är en värdecheck på 300kr hos tvspelsweb.se!
Om jag vinner vill jag ha den här fjärrutlösaren eftersom jag har en Nikon d3100 och är stort behov av en fjärrutlösare då jag vill utveckla mina kunskaper att fotografera i mörker och ta självporträtt. Jag vill vinna den här tävlingen eftersom jag aldrig vunnit någon fototävling förut och för att det skulle betyda grymt mycket att bara få äran att ha vunnit en tävling. :)


Rio - Hot Wings (I Wanna Party)

haha riktigt bra film, älskar denna låten!

Madonna 7/4 - 12


FINALIST I MATHILDAS TÄVLING

Är en av finalisterna i Mathildas tävling med tema känslor. Vore såå kul om ni tycker om min bild och ville rösta på mig, Ni får bara rösta en gång och sista dagen är den lördagen den 21 april :)
vore supersnällt om ni ville det. Puss! <3

More than words


Kärlek på denna låten! <3

11 April 2012

Hade tråkigt på lektionen idag, så jag redigerade lite bilder från i somras/höstas. Denna bilden tagen i september 2011, då jag bara hade 2 månaders eferenhet av systemkameror.. :)

Det märks att man utveckalts en hel del som fotograf om man kollar tillbaka på dessa bilder. Ungefär 3 av 10 bilder blev så pass bra att man klart och tydligt såg motivet. ;D

I hate this feeling

Tumblr_m1xzekgaav1qa3jido1_500_large

Sitter i skolan och har haft en riktigt bra dag, fram tills nyligen. Allt bara vände och nu är min mage helt knas och mitt huvud fulllt av tankar. Ska snart gå till bussen men först ska jag nog skriva ett par rader här för att rensa skallen lite.
Om någon frågade mig hur jag mådde nu, så vet jag ärligt talat inte vad jag skulle sagt. För jag vet inte hur jag mår. Det är liksom tomt. Men det gör ont i bröstet och jag får hjärtklappning varje gång jag tänker på eller blir påmind om personer som haft en stor inverkan på mig. En av här personen sårade mig riktigt ordentligt och jag hatar, bokstavligen hatar, att det ska vara så svårt för mig att lita på någon på samma sätt igen efter det. Varje jag känner mig glad eller lycklig, händer det något com bara får mig att vilja gråta. Meningslösa saker egentligen.
Jag har mensvärk , känner mig jävligt stressad, ensam, orolig, avundsjuk och arg..
Det är inte lätt att vara lycklig när man känner sig såhär ensam och ledsen hela tiden. Inte blir det lättare heller för att skolan pushar på som satan. Jag vill inte mer. Jag vill kunna andas ut och inte behöva oroa mig för någonting. Men det kommer nog inte hända på ett bra tag. Jävla piss-plugg, ta över mitt liv sådär..
Vi ska ut i praktik om två veckor och jag är jätteorolig för hur det kommer gå. Min förra praktik gick åt helvete och det var början på mitt dåliga 2011. 2012 har ju hittlils bara varit en besvikelse och jag längtar tills jag får en ny chans och kan börja om på riktigt. Jag vill inte längre behöva må så här dåligt.
När jag får chansen, ska jag lämna mitt liv som jag har det här nere och börja om på nytt. Jag ska åka iväg under sommaren och fundera på hur jag vill göra med mitt liv och sedan efter gymnasiet eventuelt lämna lilla blekinge och starta ett nytt liv vart än mina studier tar mig. Det behöver jag, komma bort härifrån där jag sständigt blir påmind av orsakerna till mina små "panikattacker" eller vad man ska kalla det.
nej, nu måste jag gå. Puss!

9 April 2012

556460_236031663161869_100002651121661_437775_1107047681_n_large Bild: weheartit.
Bilden säger väl i princip allt jag vill ha sagt just nu. God natt <3

8 April 2012

Seg dag idag, har bara kollat på film och sovit hela dagen. Mina ögon kliar satan och allergitabletterna funkar inte, dags att städa rummet och byta sängkläder kanske? Får se om jag orkar.
Puss!

7 April 2012

Sitter och redigerar bilder från idag, var hos min faster ute i skogen och träffade lite släktingar. Mina två kusiner från norrland är här nere i Blekinge över påsken också, guud så stora de har blivigt. Haha, tiden går fort! :)

Fick lite bilder på lilla Madonna även om hon helldre ville jaga pojkarna i hagen ;)


Yellow Flowers and Chocolate Eggs

Tyckte det passade in med lite gula blommar nu när det är påsk och allt! :D
Jag blev just jättesugen på kinderägg, hoppas nån affär är öppen ännu.. :O
jaj, GLAD PÅSK! :D

5 April 2012

Hade tråkigt innan så jag lyssnade på massa gamla sonic syndicate låtar och lekte men webbkameran lite. Måste ju bjuda på sig själv lite även jag blev rätt nöjd med denna vackra cambild! ;D

I'ts time to make a choice

Sitter och installerar alla mina gamla sims 2 spel, haha, är man no-lifer så är man. ;)
Måste ju ha något att göra nu under lovet eftersom allting sket sig.
Kom på efter jag instellerat några spel att de är i helt fel ordning och då går det inte att spela. Smart, väldigt smart!
Det tar iaf en evighet så undertiden sitter jag och tröstar mig själv med sonic syndicate, skillet, dead by april och my chemical romance.. ^^
Hörs kanske senare!

Alone in all this fear, forever and always

Är så sjukt trött, ska faktiskt bara fixa lite till innan jag kryper ner under täcket och slår på en film för att skingra tankarna lite. Har haft aldeless för mycket att tänka på idag men jag tror att allt gråtande tröttat ut mig så förhoppningsvis sover jag bättre inatt. Godnatt <3

NY DESIGN!!

Äntligen är jag klar! 
Tryck f5 för att uppdatera och se den nya designen!

Dock så är jag inte helt nöjd med headern men den får duga ett tag till! :)

I min kameraväska...

Kamerautrustning
Jag fotar med min Nikon d3100 som jag köpte i juli 2011. Mycket nöjd med kameran men det finns så klart vissa nackedelar. 

Nikon d3100 + 18-55mm VR
UV-filter, skyddar objektivet mot smuts och repor.
Liten kameraväska, av lowepro.

Nästa inköp
Kamerastativ
Close- up filter, +10, +4, +2
Soft focus filter
Stjärnfilter 4x
Teleobjektiv, Nikkor 55-300mm VR
Nikkor 50mm f/1,8G
Större kameraväska

Tears falling down again


Det är helt sjukt alltså, sitter och totaldeppar framför datorn med musik på hög volym i lurarna igen. Det finns verkligen ingen som kan säga eller göra något för att få alla dessa hemska tankar lämna mitt huvud.

Jag tänker aldeless för mycket kan man nog lungt säga. Så sjukt trött på att må såhär, jag vill ha långa perioder av ren lycka och inga berg- och dalbanor. De få dagar av lycka jag får av dig, är jag så sjukt glad över. Men de är farliga, för jag börjar liksom tycka om dig mer och mer varje gång vi ses. Jag är fortfarande rädd, riktigt rädd, för att det ska blir som förra gången. Jag vill aldrig mer i hela mitt liv uppleva känslan av ett krossat hjärta. Det tog mig lång att komma upp ur den mörka hålan. Vissa dagar vet jag att fortfarande står på kanten, ett steg åt fel håll och jag ramlar i. Om jag jag ramlar i igen, är jag inte säker på att jag kommer ha orken kvar att ta mig upp. Det kommer krossa mig totalt.


you make me feel better
stay with me here now
and never surrender
<3

Stay with me here now and never surrender

Bild från fredagens fotolektion, tagen med Canon eos 7D + 24-105mm

Läraren letade upp en asgrym kamera som jag provade på lektionen i fredags, en Canon eos 7D. Det var riktigt bra, men dock väldigt stor och klumpig. Jag som är van vid min lilla Nikon D3100 tyckte den var enorm, haha. Lite synd att det var en Canon dock, kan verkligen inte med Canon...
Eftersom jag inte hade någon aning om hur man sänkte ISO på kameran så blev det väldigt högt, låg på 1000. Det krävdes en hel redigering efteråt även om en sån dyr kamera borde klara så högt ISO så blev bilden väldigt kornig så fick redigera bort det i PS senare. Fast dock så märktes det inte lika mycket på bilden som det gör när jag fotar med så pass högt ISO på min lilla kamera.