Köpenhamn

Hejsan alla!

I helgen var jag i köpenhamn med Emma. Jag hade ingen kamera med mig så jag fotade lite med mobilen. Bilderna kommer senare, min telefon vill inte anslutas till datorn så jag kan lägga in dem.

Emma ringde i fredags kväll och sa att dem ahde tänkt att vi skulle åka Köpenhamn på lördagen. Så vi snackade lite om det och så sen hämtade Emmas och hennes mamma mig vid 7 tiden på lördagmorgonen. Tåget gick vid 9 från bromölla så runt 8 körde vi mot bromölla. Vi satt på tåget i 2 timmar och först hade vi inga platser att sitta på så pratade med en av gubbarna som jobbade på tåget för vi skulle ändå köpa biljetter för att biljettatuomaten var sönder. Han sa att vi borde nog hitta platser nu innan vi komm till kristianstad. Vanligtvis så brukar dem koppla ihop tåget med ett annat tåg så det blir fler platser men den här gången gjorde dem inte det så vi gick en liten bit innan vi hittade några platser. Jag, emma och sara hittade 3 luffarplatser som vi satt på tills vi hittade bättre platser. Väl framme i köpenhamn så gick vi mot hotelelt för att boka två rum åt oss. Vi fick två rum på fjärde våningen men vi kunde inte checka in rummet innan 3 så vi lämnade väskorna i ett rum och så gickvi på tivoli och var där hela dagen till 6. Vid 6 gick vi och åt och sedan fixade vi våra rum sen gick vi ut en runda på stan och det slutade med att vi gick in till tivoli igen och stannade typ 2 timmar, kanske lite längre. Allt var iaf mycket roligare i mörker. Jag och Emma fick ett eget hotellrum och det var platt TV på rummet med massor av olika kanaler. vi hittade bara 2 svenska kanaler. Kanal 5 och svt 1.

Sölvesborg

Denna kvällen tillbringade man med Tove och Mollie och lite annat treviligt folk (bla. sölvesborgare) i Sölvesborg.

Det här kommer bli ett långt inlägg, känsliga läsare varnas...

Dagen har gått ganska fort idag då man vakande vid halv 12 och åt frukost och tittade på TV. Kollade min facebook och chattade med Mollie lite och hon sa att dem skulle till Sölvesborg med kyrkan idag. Hon skulle försöka få med Dijana dit (vilket hon inte lyckades med) så jag sa att jag kunde följa med istället.
Vi chattade lite till sedan kollde jag på klockan och upptäckte att ajg kanske borde rasta vlad så jag gick in på rummet, hämtade mobilen nycklarna coh stopapde ner det i fickan. När jag komm tillbaka för att logga ut så  var Mollie redan utloggad. Jag såg att hon skrivigt ÅSKA precis  inann hon stack, så hon var tvungen att dra ut modemet så det inte skulel åska sönder.

 Loggade ut och skulle ta på mig skorna och säga till mamma att jag sticker och rastar vlad och då kom åskan hit. riktigt oväder till med.. Så jag fick vänta tills åskan var över innan jag stack. cycklade hela vägen hem till pappa för att rasta vlad och kollade hela tiden upp mot dem svarta molnen på himmlen och hoppades på att det inte skulle börja regna coh åska igen. Hann precis in igen efter rundan med Vlad så komm åskan dit också. Jag titatde ut genom fönstret och klappade vlad lite som lagt sig i sin fotölj vid fönstret och titatde ut. Mamma ringde och sa att ajg skulle dra ut modemet därnere så jag fick springa ner coh göra det. Stannde en stund hos vlad innan jag cyklade hem igen.

Kvällen började med att ajg fcik ett SMS av Mollie vid 4 tiden. Hon skrev att hon hade pratat emd fredrik och att ajg fick följa med "gänget" till sölvesborg. När vi var framme i sölvesborg så gick vi in i "folk kyrkan" där vi sjöng lite sånger och pratade om några bilder en kille visade upp. Efter det flumamde vi omkring lite och beställde sedan pizza tillsamamns med Sölvesborgarna och resten av Olofströmsgänget. Vi käkade pizzorna och snackde och körde en namnrundaför att sölvesborgarnas ledare ville veta vad alla hette. Tove skickade över massa musik från min mobil till sin sin egen. Efter det då gick vi bort och köpte läsk i en vanlig mataffär för burkläsken på pizzastället var dyrare än i en vanlig affär. Tove köpte 2 chocklad och 2 engeridrickor plus ett paket tuggummi. Sedan flummade vi runt lite till innan vi körde hem.

Fredrik och några till skulle till kyrkan i ofm och sjunga singstar och och lite så men Mollie kunde inte för att hon hade någon skjuss hem dagen efter. Jag ville inte stanan längre för jag ville inte cykla hem för sent i kväll.

Och nu sitter jag här gör ingenting.... ^^

Fotodag med Emma

Var ute på en liten fotorunda med Emma idag, här kommer några bilder! :)


Puss och godnatt :*


11 augusti 2009

Hejsan alla!

Idag har det inte mycket, har varit ute med hunden en runda innan det började regna. Har mest kollat på TV och läst i min bok, En prinsessas dagbok 2 - Spotlight.



Tiger har varit ovanligt snäll och inte väckt mig klockan 6 på morgonen dem två senaste dygnen bara för att tigga om mat! :)


Flumm hoss Mollie..

har sovigt hoss Mollie i natt som ni säkert redan vet om ni läste förra inlägget? Komm hem vid 5tiden idag efter jag cyklat hem från Emma.

Mollies föräldrar var inte hemma så vi passade deras hund också. Vi flummade runt en massa där nere där Mollie hade sin x-Box som hon spelade musik med. Vi filmade det också så en flummvideo kommer senare, ska lägga in alla filmerna och bilderna på datorn först!

Hahah, titta vilken fin blid jag hittade på mig i Mollies dator..
Inte så snygg men den bjuder jag på! :)

mollies bild :) 

Skriver mera senare tror jag. Puss så länge :*

Party!! :D

                           Metro station - Shake it


I kväll blir det party hoss Mollie. Jag uppdaterar när jag kommer hem imorgon men jag bjuder på en låt nu! :)

PUSS :*

Halen idag, hoss Mollie imorgon? :)

Idag ahr jag och mollie varit badat igen på samam ställe. Jag solade men Mollie gömde sig under handduken för att hon inte vill bli "kräftröd". Men vi hade kul även om hon puttade i mig efter vi solat. Undrar om det blir något i Kyrkan i kväll? :) Mollie måste aif ta sig in till byn först och sedan hem i kväll med..  Kanske det blir något.. ^^

Bilderna är lite gamla men det var dem bästa jag hade i datorn.. :)
Mollie och jag :D <3
Mollie (Ghostangel.blogg.se)                               Alexandra (Jag)

Emma, mollie och jag, gammal bild :)


Imorgon blir det PARTY!  :D
Kanske inte party.. men det blir kul iaf ;)

Baddag + Love Child

Badat med Mollie halen idag igen. Vi var på badplatsen idag,  bara jag, mollie och massa andra campare.
vi snckade lite om hur det blir på lördag när Mollies för'ldrar ska iväg och Jag och Emma ska dit. Vi pratade mest om att Lucas, hennes lillebror, ska ut ur huset. Men han vägrar så vi låser in han på sitt rum istället. haha. )

Mollie knakar förtillfället l¨ten "Love Child " med bsndet "Fibes, Oh fibes!". Tyckte ajg kände igen låten men viste inte riktigt vilken den var men mollie berättade lite om musikvideon som hon inte riktigt fattade meningen med. och då visste jag viken låt det var! :)

                                                                  Fibes, Oh Fibes! - Love Child



Hoho, verry good song! <3 ^^

Norska turister på bryggan...

Idag har jag varit med Mollie och hennes familj i halen vid dears sommarstuga i halen. Vi tog båten ut och körde en liten runda på sjön innan vi komm framm till stugan. När vi väl var framme så såg mollie att det var några på deras brygga. Mollie bara "det är några på vår brygga!".
Det var en norsk familj som satt och fikade på deras brygga. 
(Varken Jag eller Mollie hör skillnad på norskar och danskar , men vi gissade på att dem var norskar iaf.)Dem fiskade också så vi nästan körde över kroken med båten. Dem hade paddlat kanot ut dit och hade väl blivigt trötta och gått i land på Mollies sommarstuga. 

När vi komm närmre bryggan sa dem någonting som jag inte förstod. Dem småpratade lite med Mollies pappa och sen paddlade dem iväg.

Mollie gav deras hund, Alice, vatten att dricka och sedan badade vi.  Mollie försäldar badade Alice i sjön också. Hon gillade det nog inte. Jag tror inte hon gillar att bada alls. haha.
Vi hoppade lite från några stenar sedan så åkte jag och mollie ut i båten med hennes pappa för att hon skulle "surfa" med en liten bodyboard på vågorna bakom båten. Jag tog kort med hennes kamera så några bilder har jag inte. Ske be henne skicka dem på MSN när hon lagt in dem i datorn.  PUSS :*

P.s.Johanna är hemma från Kroatisien nu! Jag fick snäckor och 3 arband med snäckor på. (Jag gillar snäckor, dem är vackra.) Robin fick en handduk med spiderman på. :)

Daft punk - Around the world



                                                                   <3

Sjö, skog och fint väder.

en liten uppdatering om vad jag har haft för mig denna helgen.

Lördag:

På dagen var jag i karlshamn på Kreativum med min pappa och min bror, Robin. Du kan läsa  inlägget, "kreativum idag" för att få veta mer.
På kvällen Chattade jag med Emma och Mollie på MSN. Vi  besämde att vi alla tre skulle sova över hoss Mollie på söndagen och bada i Kroksjön på dagen.

Söndag: Vaknade runt 10 tiden och matade Tiger innan jag duschade och gjorde mig i ordning. Jag åt frukost vid 11tiden och kollade ut genom fönstret och såg att solen var framme och värmde upp! redan 22 grader varmt ute. Jag åt upp nmin frukost och satt lite til lvid datorn innan Emma ringde och vi snakcade lite innan jag cyklade till henne. Undertiden jag pratade med Emma i mobil ringde Mollie på hemtelefonen. Vi snackde lite alla 3 och vi bestämde att Emmas mamma skulle köra upp oss till Mollies mast så hämtade vi mollie där och fick skjuss bort till kroksjön. Vi badade och simmade över till en liten ö  som låg bland massa halkiga stenar så vi kunde hoppa rakt utan fick ta det försiktigt. Vi gick hem till Mollie eftersom det inte ärså värstlångt att gå. Vi pratade lite och började titta på filmen "Another Cinderella story" med Selena Gomez. Men skivan hackade jätte mycket och hoppade över halva filmen. Tråkigt. Vi bytte till en anand askungen film med Hillaryduff, A cinderella Story. Sedan komm mollies pappa in med madrassen jag och mollie skulle sova på så Emma fick sova i Mollies säng. Madrassen var jättestor och skön. Den blåste upp sig själv, lite häftigt tycker jag.. ^^
Jag lånade En prinsessas Dagbok 1 och 2 av Mollie i bokformat. Ska läsa i den i kväll. Men först ska jag sättamig i soffan och vänta på att Beck börjar! :)

PUSS  :*


Kreativum idag.

Hejsan!

Idag vaknade jag vid 9 och matade katten innan jag duschade. Jag satt vid datorn en liten stund innan pappa och Robin hämtade mig så vi kunde köra till Kreativum. Vi kollade runt lite och testa masor av saker innan klockan var 1 och det var dags att ta sig till Kreanova för att se på en film om dinosaurier. Dem grävde ut skellet och sådant som brukar vara med i dinosaurie filmer. Man fick lite ont i nacken av att nästan ligga ner i sätet och titta på filmen då det var som en glob där filmen visades. Efter filmen var vi på andra våningen och körde båtar och spelade massa olika spel som man skulle hoppa och röra sig för att lyckas. Jag var bäst på Kemispelet, det var lättast! ;)

När vi var klara inne gick vi ut i Kreaparken och lekte med vatten och blåste jätte stora såpbubblor med både runda och trekantiga stora "pinnar". Det gick inte så bra att blåsa men om man bara drog pinnen lite lät i luften så fungerade det. Robin provsatt även ett gammalt krigsflygplan som stod på marken med en trappa upp.

På vägen hem körde vi innom Willys och handlade lördagsgodis. När vi komm hem blev jag totalt nerslickad av Vlad, pappas hund, soom blev jätte glad över att se mig. Efter det såg vi på Starwars, Imperiet slår tillbaka och Jedins återkomst.

Nu ska jag forsätta att kela med katten, han har varit själv hemma dagen så han behöver pysslas om lite. ;)

PUSS och KRAM! :*

P.S. Fler bilder från min och Emelies fotodag kommer snart för er som undrar!