A Dream is a Wish Your Heart Makes


Plugg plugg plugg!
Suck, har läxa i omvårdnad som ska vara klart på torsdag. Glömde böckerna i kåpet i fredags så har inte kunnat skriva något i helgen. Hade inte ork att skriva mer mer än ett par frågor igår eftersom jag kom hem efter 4. Så nu sitter jag och skriver fäör fullt så jag ska slippa göra allt imorgon, för då ska jag ut med min bob! :) <3

Just stop, for a minute and smile. Why is everybody so serius, acting so damn mysterious



Jag älskar verkligen denna bilden. Den ger en en skön känsla av sommar. Jag tycker om kor. De är så härliga på många sätt och är riktigt mysiga att bara titta på :)


Jag kom just på hur mycket jag saknat er. <3

Känns som om jag ahr väldans mycket att säga idag men inte ens hälften av det är intressant så funderar på att skippa det.. Men lite av denna rätt så bra dag kan man ju alltid skriva, måste ju inte vara så detaljerat som jag annars brukar skriva. :)
 

Kände mig så glad på bussen hem idag att det är det första jag tänker berätta kort om. Pratade en himla massa Mollie och Erika på bussen hem idag vilket vi inte gjort på länge. Vet inte varför men har saknat dem himla mycket både under sommaren och bara nu i veckan även om vi har träffats. Kanske för att ajg inte hänger lika mycket i NV-arenan med dem nu som innan. Kände bara så kul att vi satt där längst bak på bussen och bara pratade. Pratade om lite allt möjligt men ingget som är direkt superviktigt utan bara pratade om allt. Det var himlans trevligt och troligen dagens höjdpunkt. Jag älskar er tjejer. :) <3


Idol 2011 - 6 dagar kvar!!


Det finns säkert fler än jag där ute som längtar tills idol börjar på fredagkväll? Ska bli spännande och se hur stränga den nya juryn är. Hoppas på många duktiga ungdommar i år också, var ju en hel del förra året. En annan sak som alltid är extra kul med idol är alla som gör bort sig på audition och verkligen tror de kan vinna. ;)


Maddi Jane 13år



Trettonårig tjej med en helt awsome röst och flera tusen followers via youtube. Hittade henne via en kompis blogg och sen blev jag fast. Sjukt duktig tjej alltså!


leka i photoshop


Foto: Jag  Redigering: Johanna (syster)

Jag och syster hade tråkigt en dag för ett tag sedan så jag fick låna hennes teleobjektiv (70-300mm) och hon lånade min dator med photoshop cs5 och lekte med massa bilder jag tagit med hennes objektiv. Smygfotade Tiger på balkongen där han satt och tuggade på något skräp...


Städat rummet


Bild:
Mystiska bär på öland.. 

Godmorgon folket!

Nu har jag städat rum som såg hemskt ut. Finns fortfarnade lite att fixa men det tar jag senare. Älskling har kopplat ihop min stationära dator så att jag kan föra över filer dit. Nätverkskortet har pajjat i den så jag kommer inte ut på internet förens jag skaffat ett nytt. Måste installera massa program i den eftersom det som redan finns i den är för gammalt och måste uppdateras. Sen måste jag installera ett nytt virusskydd och en ny webbläsare. Alal mina sims-spel måste jag också installera ju. Så får mycket att göra när jag väl har ett nätverks kort.. ^^

 


Kängor/Boots


Hade tänkt att köpa mig ett par par boots/kängor till vintern men kan inte bestämma mig för vilka skor jag vill ha. Det lutar åt de snörade från skopunkten eftersom de är billigare och ser ut nästan precis så som de från Din Sko. Men de andra paret från Din sko är också snygga och dem är ju lite annourlunda gämfört med dem från skopunkten som är lite högre och har ett extra spänne. Jag gillar verkligen de snörade från skopunkten, tror nästan det blir dem. Men jag ska nog åka och prova skorna i butik innan jag bestämmer mig helt.


love me now or lose me forever


Det märks att hösten är påväg.  Nu är det höst. DEet bara regnar hela tiden och jag behöver nya kläder. Nya skor kan också vara bra att köpa. Ska köpa några snygga kängor som jag kan använda även till vintern då mina gamla är ganska slitna..


God morgon!


God morgon folket! Idag händer inte mkt, ska bara chilla hela dagen och mysa massor med min älskling eftersom vi bara träffas på helgerna. Kanske slänger in något inlägg senare i em om jag känner för det.


i like sunflowers



Skitbra låt från svenska bandet Ailucrash som även medverkar i filmen "jag saknar dig".
------------------------
Nu ska vi snart på kräftskiva hos grannen där dem även njuder på tårta för att deras son fyller hela 2 år i veckan! :)


Fiffi klättrar i gardinen



Att denna lilla kisse kan vara så busig! Hon ska alltid busa, bitas eller klättra runt på saker. Hon har lärt sig att hoppa upp på min bokhylla genom att klättra på stolen som står där. Hon ser ut som en liten apunge när hon hänger där och dinglar!


always raining



Har inte hänt så mycket idag som var värt att blogga om så det därför jag inte uppdaterat bloggen alls idag. Jag kanske kan slänga in något vettigt inlägg imorgon då det trots allt är fredag.


Första skodagen



Första skoldagen idag. Gick riktigt bra, vi fick en ny tjej i klassen som är supertrevlig. Schemat var väl inte det bästa men torsdagarna v.45 - v.4 kommer bli awsome. Alals om valt inrikting räddning akut sjukvård ska vara på brandstationen och ha massa lvningar där. Längtar!!

Något som jag inte längtar till är matte B varje tisdagsmorgon hela året. Hatar matte men b-kursen är viktigt om jag ska bli sjuksköterska. Tänker verkligen kämpa med matten i år och försöka så gott det går.


Youtube converter!

Hittade en jättebra sida där du kan ladda ner låtar från youtube!
------------> http://www.youtube-mp3.org/ 

Bara kopiera videons URL och klistra in det i fältet på sidan och tryck på convert så kan du spara låten som mp3 direkt. skit bra är det! :)

Ful av scott westerfeld



Mitt nya boktips till er är boken "FUL" som jag läser just nu.

I ”Ful” har samhället gett upp tanken om att se människan bakom den mask som utgör utseendet, och där opereras helt sonika alla invånare vid 16 års ålder. Alla blir snyggingar. De får festa bort ett par år i Snyggingstan, innan allvaret som vuxna tar vid.

I Fulingby sitter Tally och väntar på sin operation. Hennes bästa kompis har redan blivit opererad och Tally har flera månader kvar innan turen ska nå henne. Då träffar hon Shay. Shay uppmärksammar Tally om att det finns ett alternativ. Hon behöver inte bli opererad. Hon kan fly.

Strax innan deras operationer rymmer Shay till den legendariska staden Smoke, där de o-opererade bor. Tally blir ensam kvar i Fulingby och gör sig redo för sin 16-årsdag. Då får hon veta att för att få genomgå operationen måste hon hitta Shay (och Smoke) och leda myndigheterna dit. Tallys lojalitet, såväl mot Snyggingstan som mot Shay och Smoke, sätts på prov och såklart innehåller ”Ful” såväl kärlek och äventyr som svävarbrädor.

Källla:http://bokhora.se/2009/ful-scott-westerfeld/


Kamerautrustning

Min kamerautrustning innehåller änn så länge bara kamerahuset Nikon d3100 med kitobjektivet 18-55. Jag har även en kameraväska som jag fick till kameran när jag köpte den och två minneskort på 4GB och 8GB. Jag även ett litet filter som skyddar linsen från ex. smuts och repor.



I framtiden kommer jag även köpa ett teleobjektiv, ett macroobjektiv och ett stativ. Köper kanske en trådutslösare om jag hittar någon billig som passar.

Ailucrash



Jag önskar att det fanns en repeatknapp på yutube så man slipper gå in på sidan hela tiden för att starta om låten! :)


Jag saknar dig, jag saknar dig!



Här kommer ytterligare ett filmtips!
 Såg denna filme på bio  med älskling för några dar sedan. Den var grym, grät på flera ställen under filmen. Finns även som bok, ska defenetivt läsa den!


Några bilder från öland






Kanske lägger upp fler imorgon om jag får tid. Men här fick ni iaf se några fina bilder från öland. :)


Öland + bloggtorka


(Bilden har inget med inlägget att göra, såg bara så tomt ut så slängde in en söt liten blomma.)

Kände att det var dags att uppdatera bloggen nu. Har gått 2 veckor sedan förra inlägget. Hursom hellt så börjar skolan snart och en del har redan börjat börjat. Älskling börjar jobba på måndag så vi avslutade semestern med en tripp till Öland över dagen med hans Farmor. Det var riktigt mysigt. Det blåste en hel del men jag fick ändå några bra bilder. Vi hade det riktigt trevligt. Dock var det dyrt med 87 spänn för en flåtig pizza med överdrivet mycket skinka på.

Har länge funderat på att byta design på bloggen, till något eget. Vill inte ha det för färglatt utan snyggt och enkelt. Har ni några tips så skriv jättegärna en kommentar! :)


tidsinställt inlägg


Fotograf: Jag (alexandra) || Kamera: Nikon d3100 + 18-55 VR

På väg mot hässlehom, vi hörs senare! :)


gårdagens lunch


 Fotograf: Jag (alexandra)  Kamera: Nikon 3100 + 18-55 VR

Såhär såg gårdagens lunch ut!
Var på Vägga och åt med Hampus och hans farmor. Beställde Laxkotlett med potatis, vitlöksås och skaldjursröra. Riktigt gott var det! :)