30 mars 2012

Gammal bild
Är sjukt hungrig, ska bli gott med grillat nu! 
Är hos morfar nu, imorgon blir det av mot småland för att fira lillkusinen som fyller 5år :)

Mitt rum i jotex tävling

Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"!

Vissa saker förändras aldrig. Det är bara ...

Vissa saker förändras aldrig. Det är bara att inse, forever alone... Jag har så sjukt mycket saker som snurrar runt i min skalle förtilfället, vet verkligen inte vad jag göra. Bara ta en dag i taget och leva i nuet låter bra. Men jag vet att vissa saker aldrig förändras. Kommer det alltid vara såhär?


Always so afraid of being hurt again

Pratade med en kompis i telefon för några dagar sedan. Han sa en grej som jag faktiskt inte hade förväntad mig av honom. Han sa att han inte inte kunde lita på tjejer och att var rädd för att bli sårad. Han sa även att han bara blivigt sårad i sina tidigare förhållanden och att det antagligen var därför han håller på så som han gör.

"Jag är så rädd för att bli sårad igen, vill bara bli lycklig"

Det är lite så jag känner. Jag är jätte rädd för att bli sårad igen. Jag är rädd för att bli riktigt kär igen. Sist jag blev sådär riktigt kär var allt underbart i runt 2 veckor innan helvetet bröt los. Jag blev riktigt ledsen och besviken, kände mig som en krossad insekt. Men jag vägrade inse, att jag blev totalurad. Det kändes så äkta men jag hade verkligen ingen aning om hur fel jag hade. Jag blev totalkrossad. Det var det värsta som någnsin hänt mig. Det var första och sista gången jag fick mitt hjärtat krossat. Jag bestämde mig för att jag skulle övervinna rädslan att vara själv och leva ett långt lyckligt singeliv tills jag kände att jag var redo att gå vidare. Jag skulle inte bli kär igen, jag skulle inte bli sårad igen. Jag skulle aldrig mera bli sårad av en kille.

Idag, är jag fortfarande tveksam när det gäller förhållanden och killar. Jag tror hela tiden att de vill inte ha mig, de vill bara utnyttja mig. Men jag vill ha ett förhållande, jag är en tjej som vill ha ett långt stadigt förhållande med en kille som verkligen tycker om mig för den jag är. Jag vill var kär och lycklig. Men hur kan jag tillåta mig själv att bli lycklig med kille om jag inte ger honom en chans?

Jag måste nog försöka intala mig själv att alla killar inte är sånna som bara vill ha en sak och sedan sticker, jag måste ge dem en chans att visa att de tycker om mig för den jag är. Jag måste lära känna dem ordentligt innan jag kan dra sådana slutsatser. Det finns  någon där ute som vill mig väl, någon som tycker om mig för den jag är och inte bara vill utnyttja mig.

Jag måste sluta fega och ta tag i mitt liv, annars kommer jag aldrig bli lycklig.
Men, jag är fortfarande rädd för att bli sårad.

Panda De Panda - Turbulens


VILL HAAA

Untitled #2
Färgade byxor och skor, underbart!

Så vad säger ni, hiss eller diss på vårens färglada mode?

19 mars 2012

Bild: weheartit
Det är skillnad på att ragga och dregla i smyg.. ;)



The hunger games, Härmskrike broschen

Det är säkert fler än jag som redan upptäkt att Madge inte finns med i filmen. Jag och en kompis sidskuterade för ett tag sedna och jag bestämde mig för at googla och kolla varför hon inte är emd i filmen och hur hon får sin härmskrike brosch i filmen. Jag vet inte ännu om detta stämmer, men det är vad jag fick fram iaf.
Översätte själv från engelska till svenska så det ska bli lättare att förstå för er som inte är så glada för engelska... ^^

Madge Undersee, borgmästarens dotter och Katniss Everdeens vän, är inte med i den 137 sidan av manuset vi har. Madge är nog mest ihågkommen för att hon var en Katniss enda vän förutom Gale. I början av boken är Gale taskig mot henne på slåtterdagen för att hon är väldigt uppklädd med sin dyra härmskrike brosch, vilket påminner honom om att hon aldrig behövt skriva upp sig för tesseras (mat i utbyte mot en extra lott med sitt namn på till slåttern). Madge är en av de som besöker Katniss efter att hon angett sig som fivillig att ta Prims plats i Hungerspelen. Madge ger katniss sin härmskrike brosch och insisterar att hon bär den som hennes symbol från sitt distrikt.
I filmen ser vi först den här broshen när Katniss tar fram den och ger den Prim när de byter om inför slåttern. Prim ger senare tillbaka broschen till Katniss precis innan hon åker. Katniss lämnar sedan broschen med Rues kropp efter att hon täckt över henne med blommor. I slutet av manuset får hon en helt ny härmskrikebrosch som en gåva av sitt eget disktrikt, distrikt 12.

Vad tycker ni? Är det fel att ta bort en karaktär? Varför lämnar hon broschen hos Rue?


The Hunger Games - 4 DAGAR KVAR!

Nu är det endast fyra dagar kvar. Gissa om jag längtar?!

18 mars 2012

Mitt lilla monster har hittat en ny sovplats. Varför just i min skolväska av alla ställen?

Deltar i en tävling hos stenhoff

Deltar i en fototävling med temat känslor hos stenhoff.

Motivering: Kärlek är en sådan underbar känsla och jag tycker verkligen att mina två kompisar visar hur lyckligt kära de är i varandra på den här bilden. Anledningen till att jag valde just den här bilden är för att jag tycker den väldigt bra även om porträttfotografering fortfarande är nytt för mig och för att den visar upp deras känslor för varandra.
Om jag vinner vill jag ha de här reflexskärmarna i silver och vit från tvspelswebb.se.
Länk till tävlingen: http://stenhoff.blogg.se/2012/march/tavling.html - Delta du också!

Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Det måste vara på liv och död,
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti
Det måste vara på liv och död,
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti

One of those days....

Noooooooo. Nu är det är  ensån där idag igen. En sån där dag så alla tankar bara snurrar runt i huvudet och man inte kan göra något åt det. Hade varit riktigt jävla skönt med en promenad för att rensa tankarna men det är lite sent nu... 

Det finns vädigt mycket att säga, men samtidigt väldigt lite. Jag vet verkligen inte vad jag ska mig till. Det är så mycket som ligger gömt inom mig som bara väntar på att få hoppa ut och ta över mitt liv. Men om jag ska va ärlig, så är jag rädd för sanningen. Jag är rädd för vad som kommer hända om jag säger som det är. Jag är en väldigt känslosam person av mig och inte många vet precis allt det där som finns gömt inom mig. Liksom när är det dags att berätta, jag tror bara det är några få som vet att jag faktiskt lever i ständigt krig med mig själv. Alla tankar som snurrar runt i huvudet liksom krockar elelr nått och ibland kommer helt fel saker ut. 

Jag kommer int ens ihåg om min bästa tjejkompis vet vad den ständiga irritationen beror på. Hade så gärna velat vara stolt över att jag mognat så mycket över åren och lärt mig kontrollera mina känslor. Specillt den där ilskan. NÄr jag var liten och var arg, låg jag och sparkade och skrek tills jag inte orkade mer. Jag har haft det svårt. Livet är tufft. Men det finns de som har det värre så jag ska inte klaga!

Man vill så gärna berätta, men är rädd för konsekvenserna. De största problemen, är knappt märkbara för allmänheten men riktigt hemska att handskas med i huvudet...

På väg mot mörrum! Ikväll blir det massa ...

På väg mot mörrum! Ikväll blir det massa skoj och melodifestivalen med Nahed! :-D <3


All I want, is to be happy

Jag vet att jag har lagt upp denna bilden en massa gånger förut, men jag typ gillar den. Den är liksom mysig på något sätt! ;)

Nu blir att spela lite LOL med Nadde och vänta på att syrran ska höra av sig. Hon ska hit och byta bil men vet inte när hon kommer. Mamma och pojkarna är i simhallen, kommer väl hem om en stund. Ikväll blir det massa mys framför melodifestivalen, funderar på att gå och handla massa godis och kanske även baka något gott! :D

NOSSA NOSSA ASSIM VOCÊ ME MATA..

Hallå där ute! 
har verkligen inga bra bilder att lägga upp så tyvärr det bara en gammal bild på mkig, jag vet att jag är tråkig uförtiden. Inget vettigt att skriva och inga bilder att ladda upp. Aj aj, så dåligt! Skärpning här nu va?!

Anyway, idag blir det nog att bara vara hemma och mysa framför datorn. Kanske får mig att städa rummet. Hade verkligen behövt städa men lat som jag är kommer det nog aldrig hända. ^^

Ikväll blir det glo på finalen i meldodifestivalen, hoppas på DBA eller Loreen. Men DBA kommer nog aldrig att hända, Loreen och Torsten flink har legat rätt högt upp på listorna den senaste tiden. Ska ju bli spänannde och se vem som vinner ändå!

IF I CATCH YOU....

Kände för att slänga in något random inlägg innan men datorn var super seg och sen orkade jag inte blgga när jag kom hem. Kom även på att alla de bilder jag redigerade i skolan, ligger på skolans server och inte på min hårddisk så har inga nyredgierade bilder att bjuda på. 

Aja detta blev ett kort, lite tråkigt inlägg men nu ni vet iaf att jag lever! Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och mysa framför 7th heaven med lillkatten. Pusshej!

I will catch you / Ai Se Eu Te Pego

Vilken version är bäst, orginalet elelr den engelska verisionen?
orginalet på portugisiska är bäst tycker jag, dock är det kul att veta vad hn sjunger om! ;)

Love gives someone the power to hurt you again and again

<33

När vindarna vänder...

Så länge jag bara tar steget att kliva upp ur sängen på morgonen när allt känns skit, så vet jag att vindarna faktiskt kan vända. För jag är omgiven av riktigt fina människor som får mig att kämpa oavsett hur dåligt jag mår. Tack för att ni finns, Jag älskar er <3

Can I be the one?

Älskar denna låten, Älskar KKV och Norlie! <3

2 mars 2012 - riktigt väder

Hallå där ute!
Har varit en sån sjukt fin dag idag, jätte fint väder hela dagen. Händer inte tillräckligt ofta enligt mig. Fler sånna hära vårdagar vill jag ha, har faktiskt haft skinnjackan på mig hela veckan eftersom det varit relativt varmt. Dock så vämder det redan på söndag har jag för mig. Tror det skule bli sådär grått och trist igen. Har för mig det skulle bli minusgrader på typ tisdag eller nått. Tråkigt det där, vill ju ha vår nu!

Dagens fotolektion spenderades ute i det fina vädret med Mollie och Albin, några bra bilder blev nog allt. Hittade en vacker svan som inte var särskilt argressiv vid strandpromenaden. Hatar vanligtvis svnar då de brukar fräsa eller typ jaga en om man råkar komma för nära, men de är vackra att titta på -helt på avstånd. Han verkade mest vara nyfiken på vad jag för nån som stod där och glodde på honom. Han simmade även närmre klippkanten jag stod på så att jag kunde få realtivt bra bilder med kitobjektivet, snällt av honom tyckte jag! ^^

1 mars 2012 - liten uppdatering..

Hallå där folket!
Kände för att slänga in en snabb uppdatering om hur jag har det, så här kommer ett vettigt inlägg för ens gångs skull..

Igår var det ju då prov vilket gick skitdåligt, hade verkligen inte pluggat tillärckligt och ändå visste jag det skulle vara svårt. Fy skäms, nej men, var klar typ halv 1 så satt vid datorn och degade ca 40 min innan Mollie slutade sin lektion. Sen höll jag henne sällskap i väntan på bussen för att sedan gå in till stan. Hittade en masa blommor på torget som de sålde så jag tog lite bilder (som ni ser ovan). Sen kollade jag efter töjningar, hårfärg, vanliga öronhängen, smink och makeup remover utan olja. Kollade även på lite böcker sedan gick jag till optikern.
Väl hos optikern fick jag vänta en stund, sedan pratade vi lite och tillsut fick en en lektion i hur man sätter i och tar ur linserna. Gick väldigt bra, inte så svårt som jag trott. Efter optikern blev det en runda till syrran och katterna. Fick ju med mig ett par linser hem redan igår så hade de några timmar igårkväll och några timmar idag under dagen. Dock är jag svintrött idag så det blir lite jobbigare med linser då. Var svårare att sätta i dem idag än igår, högra ögat ville verkligen inte sluta rinna men jag kyckades tillslut! ^^

Broken strings

James morrison har en riktigt grym röst!