oktober

Som ni säkert redan märkt så har jag har jag slutat blogga. Jag känner att jag inte har någoting att skriva om - förutom om hur dåligt jag egentligen mår. Vissa dagar vill jag bara skriva ett långt långt inlägg om hur bra jag mår och att jag älskar livet precis som de är. Men nästa dag vill jag bara skriva om hur dåligt jag mår, att jag får små panikattacker när ingen ser.
Men nu måste jag försöka plugga lite psykologi oavsett om jag mår bra eller dåligt.. Får ju inte precis bra betyg av att sitta och tycka synd om mig själv..

saknar öland!

Kom precis precis på att det är så sjukt många av mina bilder som jag ahr inte har i denna datorn. Typ alla mina sommarbilder finns den bärbara datorn som hampus med sig till stockholm. Förhoppningsvis har han den med sig ner v.43 så jag jag kan få alla mina efterlängtade bilder. Saknar mina bilder från öland. Alla söta kossor och min aunderbara havsbilder! saknar öland! <3

Matteprov nästa vecka och jag fattar knapp...

Matteprov nästa vecka och jag fattar knappt hälften! (y)


Filmtips!



"Trust"
Rekkomnderas starkt! Filmen handlar om 14åriga Annie som chattar med en kille via internet. Killen som hon chattar med utger sig för att att vara en kille i 16års åldern men är egentligen en känd pedofil i 40års åldern.

jag älskar dig

Alla tankar bara snurrar runt i huvudet just nu... Saknar dig som fan! <3

Gavin DeGraw


<3

Marsvinet Doris

Kom på att jag inte har bloggat på ett tag, har inte lagt upp några vettiga bilder heller. antar det blir när man får fullt upp skola och läxor.  Hade psykologiprov idag, gick rätt bra, fick VG. Slutade 10 eftersom vi inte hade något mer att glra på psykologin och omvårdnaden blev inställd med hemläxa till imorgon. Har varit hemma sedan kvart i 12 ungefär. Hade planerat att göra massor idag men nu är klockan fem och jag inte jag inte gjort ett piss av allt jag skulle.. Bara till att börja med läxan nu så det blir klart tills imorgon.


Sunflowers are yellow

Favorit i repris.

Varit i Växjö idag.  Har shoppat lite inför hösten/vintern och hälsat på Johan och josefin. Trevlig dag, nu ska jag nog se en film och sen sova. Är sjukt trött idag!