Adobe Photoshop cs5.1

Håller på att hämta hem photoshop cs5.1, hittade en länk till adobes hemsida där man kunde ladda ner det gratis! Har haft photoshop innan men det försvann när datorn kraschade, har saknat det grymt myckjet. Ska bli kul att få hem det igen, även om det bara är en testversion. Ska redigera massa bilder och leka en massa när det har installerats klart. :)

Iaf, idag fyllde Emma 15 år så jag och mollie var där och hälsade på. Hennes mamma bjöd på tårta och kakor. Det var supertrevligt. Hampus hämtade mig vid 8 sen körde vi ner till sommarstugan i sölvesborg och träffade hans familj. Vi gick till badplatsen och fotade massor. Fick rätt så bra bilder faktiskt. Ska lägga in bilderna i daotrn imorgon så det blir lite bilder.. :)
Peace!

Blandade känslor

Usch, jag känner mig så konstig idag. Jag har en orolig mage och det är inte kul! Känner hela tiden arg eller ledsen, Är jag är inte arg eller ledsen är orolig eller har ångest över något sagt. Jag kan inte tänka klart. Jag tänker bara sånt jag inte borde tänka tänka på. Det negativa. Jag vet att man borde tänka possitivt men det är inte så lätt när man mår så dåligt. Har massa folk som trötstar mig och hjälper mig och det uppskattar ajg verkligen. Kan bara inte hjälpa att jag mår så här. Vi ska försöka lösa det här, hoppas jag. Älskling kommer hem på lördagkväll och jag saknar honom jätte mycket. Vill inte hålla på och bråka hela tiden. Vill bara ha min hampe här. Min hampe, han som alltid är glad och trevlig. Inte en hampe som bor 52 mil ifrån mig som jag bara bråkar med. Snälla kom hem snart så att vi kan lösa det här tilsammans. Om du vill, förståss.. <3

27 juli 2011

"ännu en gång står vi inför samma gamla problem som vanligt.
Dom ofantligt stora, och dom pyttesmå.
Och jag vet som vanligt inte hur vi ska lösa dem eller komma över dem
här sakerna som står mellan oss och total lycka. "
 <3


det är inte lätt när det svårt..

Inte för att någon bryr sig eller så men jag mår sjukt dåligt. Har verkligen ingen att prata med. Ingen verkar förstå hur svårt det här för mig. Att du inte bryr dig är svårast att förstå. Du säger att du älskar mig men det känns inte som om du menar det längre. Varför förstår du inte hur jag känner?

Är det så jävla svårt att förstå att jag inte vill ha det så här. Har gråtit hela natten och du vet det. När jag försöker prata med dig dissar du bara mig och försöker byta samtalsämne. Jag är riktigt besviken på dig. Har aldrig sett dig så hård och okänslosam som iugår. Du brydde inte dig att jag skrek som en jävla unge att du inte får lämna mig. Men du sket i mig. Du stack dit där alla problem började. Hur kan jag lita på att du kommer hit igen? och även om du gör det kommer det aldrig bli som vanligt igen. Jag kommer alltid att känna mig extra sårbar. Jag har gråtit tillräckligt för din skull. Varför kan du inte lyssna på mig för en gångs skull. jag säger att jag mår dåligt på grund av dig och svarar bara att du älskar mig?! känner mig bara så ledsen och besviken.. :(

Tears and only tears

Är rädd att det inte blir så mycket bloggande under en tid framöver. Mår skit rent ut sagt. Har känt mig arg och ledsen under en bra tid men nu är jag nere på botten. Jag bara gråter och gråter, vet inte vad jag ska ta mig till.. Har gråtit nästan konstant sen fyra tiden eftersom jag bråkat med hampus. Han fick mig att bryta ihop totalt idag. Jag bara skrek och grät jätte länge. Var så arg och så ledsen. Mest arg över att han ens funderade på att göra det. Sen mest ledsen över att han kanske får som han vill tillslut. Han fick tillslut som han ville men jag är inte glad precis. Är riktigt jävla ledsen och bara gråter. Kan inte sluta. Det känns fortfrande i bröstet. Som om någon har slagit till mig ordentligt i bröstet. Det gör ont att bråka ordentligt med någon man verkligen älskar. Han åkte innan. Jag ville inte att att han skulle åka men nu sitter här och har panik. Alla tankarna bara svämma över i huvudet. Mår illa. Vill bara spy. Har ingen att prata med, hoppas verkligen jag kan träffa Tove imorgon. Jag behöver henne verkligen. Emma är på öland så har ingen annan att träffa och prata med. usch det här är så jobbigt!! Vill bara att ska bli som ínnan igen. VILL BLI LYCKLIG IGEN.

I can cry a thousand tears but that wont keep you here


Jag älskar dig nu och förevigt. <3
Gammal bild från gamla tider som ändå symboliserar lycka i allra högsta grad. <3

25 juli 2011

Beställde min kamera på internet istället, blir inget malmö idag. Blir istället en tripp till andys lekland i kristianstad med familjen och grannarna. Ska bli kul. :)

vi hörs kanske senare, Peace!


Casanova



24 juli 2011

Har inte haft ork/lust att blogga dessa dagarna. Humöret har väl inte varit på topp heller. Men här kommer en liten uppdatering! :)

Torsdag: Var  med älskling på östersjö annars hände väl inte mycket. Kom hem på kvällen och hörde mamma prata om norge, frågade vad so mhänt och hon berättade om bombningen ochom skottdramat på ön. Gick in på mitt rum, starade dator och TV och kollade nyheterna. Fan vad hemskt alltså. Jag trodde först inte det var sant. Värsta mardrömmen.

Fredag: Jag kommer inte ihåg vad ajg gjorde i fredags. :o
Jag kollade runt på facebook, gick med i gruppen "tänd ett ljus för Norge" och tillägnade en bön för norge. För alla skadade, chockade, anhöriga och döda.

För er som inte förstår norska
går det bra att kopiera texten och översätta med google. Några småfel i texten men inte något som förstör.

http://prableen.origo.no/-/bulletin/show/672218_helvete-paa-utoeya?ref=mst


Rebecca Black

Har ni hört Rebecca Blacks nya låt "My moment"? den är faktiskt helt okej, jag tyckte inte om Friday när den kom och gör det fortfarande inte. Men denna nya låten är faktiskt bra. Hör själv och säg vad du tycker. :)


22 juli 2011

God morgon folket!

Ligger i sängen och tittar på 7th heaven för tilfället. Ska snart fixa mig och äta frukost. Fick förresten mitt lönebesked idag får 7080kr för mina tre veckor. Men dock så får jag bara 4956kr på måndag då dem har slarvat bort mitt intyg om att ajg inte ska betla skatt på komunens växel! Men mamma har ringt dit så får resten av pengarna den 4augusti. Har råd att köpa kameran och minneskortet på måndag men väskan får vänta i två veckor. :)

Älskling är just nu på djursjukhuset i hässleholm med sin farmor och hennes katt. Katten har troligen blivigt getingstucken i munnen och äter inte. hoppas det blir bra iaf. men vi hörs kanske senare. 
PEACE! 

Dålig uppdatering

Har varit väldigt dålig uppdatering de senaste dagarna, men ska försöka bättra på mig. På måndag drar jag till Malmö med älskling och köper kameran, ska även in i nån hobbyaffär och köpa lite grejer. Funderar på att göra emmas födelsedagskort själv. Hon fyller 15 nästa vecka på lördag så jag vill ge henne något speciellt. Får se vad det blir. Har iaf massa ideer till kortet. :D

Men nu ska vi snart äta så vi höres senare.
Peace!







hemma från Östersjö

Är hemma från östersjö nu, har haft mycket trevligt idag. Har inte skrattat så här mycket på väldigt länge. tack för idag folket. det var awsome!! :)

orkar inte skriva något just nu så vi hörs kanske senare.
peace!


 Älskade Tiger <3

20 juli 2011

God morgon, folks!



Sen ajg vaknade vid 11 idag har jag redan hunnit se på tv, kolla på objektiv till kameran,  träffa Tarika på liljas  och prata med Emma i tel. Vi ska till östersjöfestivalen idag med Erika. Ska träffa massa folk där och bara gå runt på stan och kolla vad som finns. :)

Jag hör av mig när jag kommer hem, ska inte vara ute så länge idag.
Peace!


Tabby, tabs24x7official

Tänkte tipsa om en tjej som jag följer via youtube, hon gör massa roliga videos och lägger upp. Hon har även spelat in en singel, danicing in my cowgirlboots, som hon åkte till Sverige för att spela in. Tyckte det var lite kul att hon åkte till stockholm för att spela in när hon bor i USA. :)




Nagelbild


fotad med Samsung nånting,min gamla digitalkameran.

Fick igång kameran så här kommer en bild på naglarna som jag målade igår. Inte världens bästa med blev rätt bra för att använda en tandpetare! :)


19 juli 2011

Är helt död idag, värmen tar kål på mig. Ska inte göra något speciellt idag, bara slappa och ta dagen som den kommer.  Får se om det händer något intressant senare idag. Ska iaf fota mina naglar och lägga upp en bild på det för er som vill se!

Ha det bra så länge, så hörs vi kanske senare! :)

tvåfinger ring med pianomotiv

 

Hittade en skitsnygg ring på modekungen.se! Hur cool som hellt, hittade en massa andra coola ringar också. som t.ex en ring med en gitarr på! Synd bara att det är så dyrt på modekungen, hade lätt klickat hem ett par stycken annars! :)

Filmtips - Remember me

Tänkte slänga in ett tips på en film jag tycker väldigt mycket om. Filmen heter Remember me och den är helt underbar. Den måste ses. För er som inte gillar robert pattionson, ingonrera att han typ typ huvudrollen för det verkligen en bra film.





Uppdatering

Har inte städat rummet och inte fixat gardeoroben heller. Har bara inte orkat. Har vart så seg idag så det blev en slappedag. jag passade grannens pojkar en liten stund innan idag och den äldsta pojken blev överlyckligt när jag kom. haha, han hade visst saknat mig jätte mycket i veckan. :)

Hur som hellst, har målat naglarna idag och blev riktigt nöjd. Har dock bara målat ena handen än så långe. Måste vänta på att vänsterhanden torkar helt inann jag kan måla högerhanden. Bild kommer nog imorgon om jag får igång min sega digitalkamera som inte riktigt sammarbetar med mig. usch, hatar den kameran. längtar så efter min Nikon! ^^¨


bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Glöm inte att följa mig med bloglovin :)

18 Juli 2011



Ny kategori!

Som ni kanske märker så har jag skapat en ny kategori som heter "boktips". Här tänkte jag skriva och berätta om böcker som jag läst och som jag vill dela med mig av.

Mitt första boktips blir Hungerspelen av Suzanne Collins.

Hungerspelen är årets största tevehändelse. Varje år dras två namn i slåttern från alla tolv distrikt. Varje distirkt måste skicka en kille och en tjej mellan tolv och arton år till årets hungerspel. Ungdommarna som blir valda i slåttern skickas först till huvudstaden där de stylas, íntervjuas, tränas och får en chans att skaffa sponsorer innan alla 24 deltagarne kastas ut på en gigantisk utomhusarena där de får slåss tills det bara finns en överlevare kvar. Det mest brutala med hungerspelen är att ALLT direktsänds - från slåttern ute i distrikten tills den sista blodsdroppen ute på arenan...

Hungerspelen är den försat boken i Suzanne Collins framtidstriologi. Boken har två uppföljare som heter Fatta Eld och Revolt. Hungerspelen är en av dom allra bästa böcker som jag någonsin läst. De två första böckerna har jag läst två gånger och den tredje endast en gång fast på engelska. När man väl börjat läsa kan man inte sluta, hungerspelen är en fantastisk bok och de två uppföljarna är ännu bättre.  Jag säger bara - LÄS DEN! Du kommer inte att ångra dig!

P.s. Hungerspelen kommer ut på bio i mars 2012!


Hemma från stockholm!

Resan hem var lååååång, älskling sover och jag känner inte för att skriva ett lååångt inlägg om hur resan var eftersom jag ändå inte har något roligt att berätta. Inte för att folket bryr sig precis.. ;)
Kanske slänger något inlägg fram mot kvällen bara för att uppdatera lite.


 

PEACE!


16 juli 2011 - Harry Potter

 Godmorgon folket!
Idag är det lördag vilket innebär bio med älsklingen och vår sista dag (åker imorgon förmiddag) här uppe stockholm.



Ser verkligen fram emot den sista delen av Harry Potter and the deathly hallows! Tror att det kommer bli den absolut bäsa av alla filmerna.  Som det Harry Potter fan jag är så har jag självklart sett alla filmerna och läst den första boken. Håller på och läser den andra boken nu och kommer läsa alla andra också då det alltid är saker som finns med i boken men inte i filmen. Jag såg alla filmer utom dem 3 första på bio och nu står alla utom dem två första filmerna på en speciell plats (tilsammans med twilightfilmerna) i min filmhylla! :)

                        Min favoritkaraktär i filmerna är hermonie, vilken karaktär tycker du om bäst?

Kvällsinlägg


Imorgon blir det Harry Potter 7 del 2 med älskling så blir till att stiga upp vid 11 så man hinner äta frukost, duscha och fixa sig innan man drar till Heron city (supercoolt ställe med massa massa stoora butiker) där vi ska se filmen. På söndag blir det hemfärd ner mot blekinge igen, ska bli skönt att komma hem även om vi haft det supermysigt här uppe i huvudstaden! :) Har ju inte träffat familjen på en hel vecka, vet att min lillebror saknar mig iaf. 

Han har ju varit hos pappa i hela fyra veckor och har säkert massor att berätta. Han berättade för mamma att pappas ena katt, Tussan, har fått kattungar. Blir väl att åka upp dit och fota de små kissebebisarna när man köpt sin kamera om två veckor. Hoppas jag klarar av det utan att få andnöd, är ju allergisk mot speciellt katter och smådjur(typ kaniner och marsvin). Men men, en timme eller två klarar man nog. :)

Nej, nu blir det läggdags. Ha det gött! :)


Hemma igen

Nu är vi hemmma igen! Shit vilket fint väder vi fått idag, hela 24 grader varmt ute. Har bara vart grått och mörkt hela veckan men idag skiner solen. Riktigt skönt att kunna sitta ute och fika. :)
Vi hade mycket trevligt hos nettan iaf. hon hade två döttar och hela fyra hundar. Vi fikade, pratade och lekte med hunmdarna. mer än så har jag inte att skriva för tilfället.. Kasnke hör av mig senare, för nu ska jag spela sims 2! :)


15 juli 2011

Godmorgon alla!
Idag blir det av mot Sorunda där vi ska hälsa på Nettan och alla djuren. För tilfället sitter jag och älskling på Calles rum och kollar på gamla avsnitt av city akuten som går på TV. Fick inte sova längre än till elva eftersom jag måste ta allergitablett ca två timmar innan jag ska iväg. Nu ska ska jag äta lite frukost så vi hörs senare. Ha det bra! :)

 


Längtar!

aaaaaaaaah! jag längtar så sjukt mycket tills jag kan köpa min kamera, har suttit och läst massa olika fotobloggar hela kvällen. Folk får så hilma fina bilder med den här kameran och jag klängtar tills jag själv får min kamera så att jag kan fota lite själv och se vilken sorts bilder jag kan prestera med en bra kamera. Måste vänta i minst två veckor till innan jag får min lön. Dumt att man får lönen först en månad efter man slutat jobba.. :/
aja, får väll stå ut i två veckor till innan jag kan köpa min underbara nokon d3100..



14 juli 2011

Det känns knappt som sommar längre. Här uppe i stockholm har det varit så grått och trist nästan hela veckan så har inte varit ute mycket precis. Har varit på golfbanan två gånger i veckan och fotat Hampus och hans morbror när dem spelade. Hampus har en viss förmåga att skjuta in sina bollar i skogen så jag är snäll och letar efter dem. Hahaha ;) Har även fått lite sightseeing från bilen mest.. Vi var ute i ågesta på Calles jobb (hampus morbror) i måndags. Han jobbar ute på räddningstjänstens materialdepå, fanns många colla brandmansprylar och väldigt fina brandbilar (jag älskar brandbilar och ambulanser). Vi fick se massa ställen där brandmännen hade träning, det var skithäftigt! :)


 (Lillebrors födelsedagstårta 2011-06-08)