Ullared....

Hej på er!
Förlåt att jag inte bloggat något idag, har liksom vart i ullared hela dagen och glömde posta några tidsinställda inlägg innan jag gick o la mig igår. Hoppas det inte vart alltför tråkigt för er där hemma? ;)

Iaf så är jag hemma nu, 3,5 timmar senare än planerat. Då kanske ni undrar vad som gjorde att det blev sån fördröjning? Jo, bussen gick sönder. Nyservad motor och allt i bussen men kylaren, den måste de ha missat. För det var just den som gick sönder. Kylarvätskan rann bara rakt igenom så det var bara att ringa jouren för stackrs chaffisen. Ett jävla problem var det där med, jouren svarade inte när han ringde ens. Haha, dåligt av dem. Sen när de väl svarar så vet de inte vad de ska göra. 

Hursomhellst som fick vi iaf tag i jouren som bestämde sig föratt skicka både mekaniker och en ny buss från kristianstad. Då var problemet bara att hitta en buss och en chafför som var vilig att komma in en lördagkväll och jobba. 

Mekanikerna skulle komma några minuter efter vi ringt. Det tog mer än en timme. Sen när de väl kom så var det en gubbe och liten bärgare. Han kunde inget göra så letade upp felet och ringde efter en större bärgare som kom först en timme senare än det. 

Mrn det segaste var den nya bussen från kristianstad. Chaffören hittade inte och körde fel flera gånger, vilket ledde till att de blev försenade. Han kom fram tillslut och då var det bara att flytta alla påsar till buss med mindre bagageutrymme och försöka få in så mycket som möjligt där och resten ombord på bussen. 

När vi väntade på bussen hööll bärgaren och mekanikern på och pilla på bussen. Har ingen aning om vad de gjorde men de snackade om hjulaxeln. Ett himla bankande var det. Efter allt bankade började de fästa bussen på bärgaren så där blev det ännu mera bankande. De satte up bussen på den stora bärgaren för att testa så de satt fast bussen ordentligt sp den inte skulle ramla av på vägen. Vi blev upphissade i luften. Var riktigt roligt, även om det bara var en halvmeter. ;)

Uppdaterar mer imorgon, för nu är jag helt slut. Puss och godnatt!

Kommentarer
Carro - http://four.blogg.se/ säger:

Önskar dig ett awesome slut på veckan! :D

2012-04-22 | 01:45:45
Bloggadress: http://four.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback